- 19 Eylül 2019
- 7
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi Azraakinazra
Kızlar hsg çekildikten ne kadar sonra hamile kaldiniz acaba ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 17 ekim de cekilcem dua et banaOcakta çekindim nisanda hamile kaldım canım
Hsg cekilince kesin hamile kalacaksin diye birsey yokki. Ben çekildim hamile kalamadim. Rabbim gonlune gore versin.Kızlar hsg çekildikten ne kadar sonra hamile kaldiniz acaba ❤
2017 cekildim fakat bende ise yaramadi coook sonra 2019 da hamile kaldimKızlar hsg çekildikten ne kadar sonra hamile kaldiniz acaba ❤
Verilen ilaclarin etkisi ile yapilan islemden dolayi o aya ozel gebelik sansi artiyor. Tabi tupler tikali cikar sonradan acilmasi icin biseyler yapilirda gebelik olusursa o baska. Benim tuplerde acikti fakat hsg den sonra olmadi2017 cekildim fakat bende ise yaramadi coook sonra 2019 da hamile kaldim
CanımOcakta çekindim nisanda hamile kaldım canım
Haklısın ama herkesin sorunu farklı canım mesela pko olanlar çok kişi kalmış tabiki kalcak diue birşey yok ama insanın sorununfarklı olmasına da bağlıHamile kalmak için etkisi büyük fakat herkes de hamile kalacak diye bi kaide yok misal ben nisan ayında çektirdim hâlâ yok bişey üstelik laparaskopi+laparatomy ameliyatı oldum.