Hsg cektirenler

Hamile kalmak için etkisi büyük fakat herkes de hamile kalacak diye bi kaide yok misal ben nisan ayında çektirdim hâlâ yok bişey üstelik laparaskopi+laparatomy ameliyatı oldum.

2017 cekildim fakat bende ise yaramadi coook sonra 2019 da hamile kaldim
Verilen ilaclarin etkisi ile yapilan islemden dolayi o aya ozel gebelik sansi artiyor. Tabi tupler tikali cikar sonradan acilmasi icin biseyler yapilirda gebelik olusursa o baska. Benim tuplerde acikti fakat hsg den sonra olmadi

Hsg den sonra hamile kalma sebebi tüplerde çok ufak tefek tıkanıklar varsa açılabiliyormuş sonrasında gebelik olabiliyor... benim eşimde sorun olduğu için hsg çektirmem birşeyi değiştirmedi

Ocakta çekindim nisanda hamile kaldım canım
Canım
Hamile kalmak için etkisi büyük fakat herkes de hamile kalacak diye bi kaide yok misal ben nisan ayında çektirdim hâlâ yok bişey üstelik laparaskopi+laparatomy ameliyatı oldum.
Haklısın ama herkesin sorunu farklı canım mesela pko olanlar çok kişi kalmış tabiki kalcak diue birşey yok ama insanın sorununfarklı olmasına da bağlı

3bucuk aylikken dusuk yaptim. 8 ay sonra agustos .hsg yaptirdim tup kapali gösterdi. Boyle birsey olabilirmi? Tekrar yaptirsam sorun olurmu ?

Bende 18 ekimde hsg öekindim anestezili şekilde. 1 hafta geçti ama hala sağ kasığımda ağrı var.. pko luyum malesef kilom da var bebek istiyoruz umarım işe yarar en kısa sürede gebe kalabilirim isteyen herkese bebiş versin rabbim

Back
X