Aşılama hsg çektirmeden aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

limonlusoda123

Kafası kendinden bile güzel...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
354
256
78
kızlar ben bu ay ilk defa aşılama deniycem hormon tahlillerimin hepsi normal sadece prolaktinim çok az yüksek onun içinde dostinex kullanıyorum ama drum 4,5 senedir çocuk istediğimiz için artık hsg çektirmen lazım dedi ancak hem psikolojik olarak hemde maddi olarak bunu kaldıramıycam sanırım şu anda zaten aşılama 750 tl yi buluyor bide üstüne 400 tl hsg çok ağır gelicek,eşimde diyo bu ay bi aşılama deniyelim olmassa öteki ay çektiririz napıcam karar veremedim acaba benim gibi olup hsg çektirmeden aşılama yaptıran varmı?

Canım ben üni hastanesinde muayne oldum doktorum hsg çektir dedi yine aynı hastanede ücret ödemeden yaptirdım sadece 122 lira muayne ücreti verdim, piskoloji bozcak bi işlemde deil ben hiç acı ağrı hissetmedim burda yazılanlara bakma insanı çok korkutuyorlar hsg çektirmeden aşılama yaptırırsan eger tüplerde tıkanıklık varsa ki inşallah yoktur, aşılamayı boşa yaptırmış olursun, hem hsg çektirince kendiliginden tutma ihtimalide yüksek benim eşimin kuzeni hsg çektirdigi ayın ertesi ayı kendiliginden hamile kaldı, bence çektir hem kafanda soru işaretide kalmaz

Canım ben üni hastanesinde muayne oldum doktorum hsg çektir dedi yine aynı hastanede ücret ödemeden yaptirdım sadece 122 lira muayne ücreti verdim, piskoloji bozcak bi işlemde deil ben hiç acı ağrı hissetmedim burda yazılanlara bakma insanı çok korkutuyorlar hsg çektirmeden aşılama yaptırırsan eger tüplerde tıkanıklık varsa ki inşallah yoktur, aşılamayı boşa yaptırmış olursun, hem hsg çektirince kendiliginden tutma ihtimalide yüksek benim eşimin kuzeni hsg çektirdigi ayın ertesi ayı kendiliginden hamile kaldı, bence çektir hem kafanda soru işaretide kalmaz
Tşk ederim cnm ne bilim korkuyorum işte ben en iyisi bi cesaret gidip çektiriyim sigortada falan

cnm hsg nerde çektirdin ve hsg için sıra felan verip seni bekletmediler mi toplam 122 liramıdır

kızlar ben bu ay ilk defa aşılama deniycem hormon tahlillerimin hepsi normal sadece prolaktinim çok az yüksek onun içinde dostinex kullanıyorum ama drum 4,5 senedir çocuk istediğimiz için artık hsg çektirmen lazım dedi ancak hem psikolojik olarak hemde maddi olarak bunu kaldıramıycam sanırım şu anda zaten aşılama 750 tl yi buluyor bide üstüne 400 tl hsg çok ağır gelicek,eşimde diyo bu ay bi aşılama deniyelim olmassa öteki ay çektiririz napıcam karar veremedim acaba benim gibi olup hsg çektirmeden aşılama yaptıran varmı?
Merhaba canım.farklı zamanlarda 2 kere hsg çektirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim:korkulacak bir şey yok!!!! Adetten sonra git hemen çektir.
Ben ikisini de devlette çektirdimm.
hiç sorun yaşamadım.beş kuruş para harcamadım.
İşlem birkaç dakikalık.hemen bitiveriyor.adet sancısı gibi bir sancı giriyor
çünkü kanallarına ilaç veriyorlar.biraz ağrıtması normal.o anlık zaten.işlem bitince ağrı da bitiyor.hem ağrısa nolur? Sonuçta bebiş varr :)))
Herkes birbirini olumsuz etkiliyor.korkutuyor.ben elimden geldiğince yazdım böyle konulara, korkmayın diye.
tüplerinde tıkanıklık varsa asılama boşuna.tıkalı yerden sperm nasıl geçsin?? Önce hsg çektir.korkunun ecele faydası yok canım.:KK43:
hsg ni çektir ve bana da haber ver.guzel haberlerini bekliyorum canım.:KK51:

cnm hsg nerde çektirdin ve hsg için sıra felan verip seni bekletmediler mi toplam 122 liramıdır
Ankara hacettepede çektirdim canım ben adetten önce yani adetime yakın gittigim için onunda adet bitiminde çekilmesi lazımmıs adet olupda bitene kadar bekledim 122 lira muaynede vermiştim o kadar hsg için ilaç aldırıyorlar onada tam hatırlamıyorum ama 13 liraydı heralde o miktarda bi para verdim o kadar

Back
X