• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama hsg çektirmeden önce aşılama denemelimiyim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

berran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
24
0
86
Samsun
2 yıldır bebek istiyoruz.şuan bütün tahliller yapıldı bi problem yok.doktorum hsg kolay bi işlem değil,tüplerin kapalı olma ihtimalini düşük görüyorum,o yüzden bence hsgden önce bi aşılama deneyelim tutmazsa çekelim dedi.
kafam çok karıştı ne yapmam gerekiyo
aşılama yaptıran arkadaşlar tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.:çok üzgünüm:

slm, benim doktorum istemişti ve yaptırdım..çok zor bir işlem değildi bazı arkadaşlar çok ağrılı filan olduğunu söyleyince korkmuştum ama beklediğimden daha kolaydı..zaten çok kısa süren bi işlem...bence tedaviye başlamadan önce tüm soru işaretlerinin ortadan kalkması için HSG yi yaptır..

slm. Ben seni anlıyorum. Beş yıl bebek sahibi olmak için uğraştık eşimle hiçbir sağlık sorunumuz olmamasına rağmen bebek sahibi olamıyorduk. Doktorlar bir sebep bulamıyorlardı. Ben Ankara da yaşıyorum, gerek Ankara da gerek ıstanbul da gitmedik doktor, hastane bırakmadım ama olmadı. Artık vazgeçmiştim. Çünkü hem bedenen hem ruhen çok yıpranmıştım. Tesadüfen ilaç almak için girdiğim bir eczacı bayan bana Ankara dan Prof.Timur Gürgan'ın kliniğine gitmemi önerdi. ıçimden bu son deneme dedim olmazsa çocuksuz olmayı kabullenecektim. Aşılama, tüp bebek dahil her yöntemi 5 yıl denemiştim ve yaşım 40 olmuştu. Uzatmadan söyleyeyim ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım. Şimdi kızım çok sağlıklı 8 yaşında. Ben sana para ve zaman kaybetmeden Timur bey'le görüşmeyi öneririm. Aşılamadan korkma ben çok denedim basit bir işlem ama ben yararını görmedim. 35 yaşındayken 3-4 kez yaptılar tutmadı. Bir sorun olursa yanıtlarım.

2 yıldır bebek istiyoruz.şuan bütün tahliller yapıldı bi problem yok.doktorum hsg kolay bi işlem değil,tüplerin kapalı olma ihtimalini düşük görüyorum,o yüzden bence hsgden önce bi aşılama deneyelim tutmazsa çekelim dedi.
kafam çok karıştı ne yapmam gerekiyo
aşılama yaptıran arkadaşlar tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.:çok üzgünüm:

bence hsg yi yaptırmalısın.sorun olmayabilir fakat ya varsa boşu boşuna yaptırmış olacaksın aşılamayı.ben bir kere yaptırdım aşılama tutmadı.tabi aşılamadan önce durumumu bilmeme rağmen yinede hsg yaptırmıştım.

arkadaşlar yanlış mı yaptım bilmiyorum ama bende hsg çektirmeden aşılama oldum ve sonuç negatiffffffff benimde doktorum yanaşmıyor hsg ye düşük ve gebelik olmadı ki diyor şimdilik gerek yok ne yapacagımı bilmiyorum tıkandım kaldım RABBıM hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz kanallar tıkalıysa aşılama tutmaz ki...bir an önce hcg çektirin 5 dk lık bir işlem..aşılamaya harcıyacağınız paradan kat kat ucuz üstelik...

Back
X