- 9 Mart 2017
- 50
- 7
- 86
- Konu Sahibi Sheismyworld
Adaçayı yağıyla ilgili topicler var onlara Bakabilirsin.. bi de süt buharı maydanoz -süt buharı fln var bişiler ..
Ben adaçayı yağı aldım tampon aldım bi de küçüğünden .. adetin 5. günü tampona bikaç damla damlattım sabah çıkardım.. Bunu üç gün yaptım faydası olur mu bilmiyorum ikinci gün kahverengi lekeler vardı tamponda .. 6 gün yapın diyorlar
Ama kesinlikle hamilelik şüphesi olanlar yapmamalı çünkü adet olsan bile hamile olma ihtimali oluyor .. ben kan hormon testinden snr sağlama alıp yaptım
Faydalı olur işallah .. ameliyatta tüpler kapalı mı açık mı çıkar bilmiyorum çünkü açılır mı fln ..
Aaa siz maydonoz falan deyince hatirladim. Ben de o halde birsey onereyim. Yapmistim. cunku. Adetiniz bitince ertesi gunu yapin.
Ben bunu yaptiktan sonraki ayda hamileydim ama tabi bilemem etkisi var mi gercekten tesadufmu.
Bir demet maydonoz
Bir cay bardagi raki
Bir cay bardagi sut
Bi tencereye maydonozu koyun kaynatin iyice. Ardindan rakiyi ardindan sutu tekrar bi sure birlikte kaynattiktan sonra. Dikkatlice bi leğene dokun karisimi. Belinize birsey sarin ve karisimin ustune egilin. Dikkat edin amanha yakmayin kendinizi. Buharinin uzerinde bi sure kalin.
Ben bunu ebru destanin yalniz diilsin adli kitabinda okuyup denemistim. Hatta kendisiylede konustum. Bi cok sey onerdi. Bu varsa rahimde iltihap vs sokuyor. Ama tabii tuplerle alakali birseye yardimci oluyormu ondanda emin diilim. Sadece iltihapi kesin soktugunu biliyorum. Denemekte yarar var.