Hsg den birkac gun sonra baslayan akıntı

nutellask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
75
22
88
34
Merhaba arkadaslar. 2 senedir hamile kalmak istiyorum olmuyor hormonlar esimin tahlilleri guzel cikti doktor hsg cekelim bir daha ki ay asilama yapariz dedi. 6 mayis Perşembe gunu Umraniye egitim arastirmada rahim filmim Cekildi. Pazartesi gunu iliski oldu şeffaf akıntım sali gunu gelmeye basladi ve hala devam ediyor hic bu kadar surmezdi en fazla uc gunde kesilirdi. Ve son uc gundur de yumurtalıklarima igne batar gibi sancilar giriyor anlik. Sizce enfeksiyon kapmis olabilir miyim var mi daha once boyle bir durum yasayan

Enfeksiyon kapmış olma ihtimaliniz çok yüksek. Bana 1 hafta yasaktı hsg sonrası ilişki, doktor antibiyotik vermedi mi?

canım hsg çekildiğim ay benimde adet dönemine kadar süren ağrılarım olmuştu akıntımda hi.ç durmamıştı ertasi ay muayeneye gittiğimde yumurtamın rahimde dolan ilaçtan dolayı çatlamayıp basit kist olarak kaldığını ağrının buna bağlı olabiceğini söyledi bende o adetle hemen soğan suyu içtim ve c life kullandım şimdiki adetimde baya pıhtılı pıhtılı gitti muhtemelen atıldı diye düşünüyorum diğer ay aşılamam olucak benimde

Hsg sonrası antibiyotikvermediler dikkat etmem gereken bir şey var mı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…