Doğuma Hazırlık HSG DEN ÖNCE

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Neisimkoyucam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
196
46
28
28
Hanımlar hsg cekilecegim doktorum adetimin 3. Günü ilaç verdi antibiyotik bir hafta kullanmam için ama hiç ilişki hakkında bir şey demedi benimde adetim bitti korunmalı 2 gün ilişkiye girdim. İlacım bitmedi daha 3 gün sonra hsg günüm. Sizce sorun olur mu

Son düzenleme:
Bende cekilcem önmzdeki sene merak ettm bende ama sanirim sonrasinda iliskide problem yok antibiyotikde enfeksiyon olmamasi icin heralde

Bende cekilcem önmzdeki sene merak ettm bende ama sanirim sonrasinda iliskide problem yok antibiyotikde enfeksiyon olmamasi icin heralde
İlişkide yumurtlama döneminde sıkıntı oluyor da ben zaten polikistik olduğum için geç yumurta oluyor ilişkiden bahsetmedi bende yinede korundum ama bakalım salı günü anestezi uzmanı ile görüşecem birgün öncesi beta bakıyorlar diye biliyorum

İlişkide yumurtlama döneminde sıkıntı oluyor da ben zaten polikistik olduğum için geç yumurta oluyor ilişkiden bahsetmedi bende yinede korundum ama bakalım salı günü anestezi uzmanı ile görüşecem birgün öncesi beta bakıyorlar diye biliyorum
Bende polikistikliyim adet ve yumurtlama tarihleri belirsiz 3 ayda bir adet görüyorum

Benim yaşadığım yerde acısız olması imkansız ya devlet hastenesi çok gelismis cihazı sanmıyorum doktor anestezili olacaksın dedi
Ya öylemi acik emar yerleri var özelemi geciyor öyle? Ben yurt disindaym istanbulda cekilmeye gelcem ordaki islemler nasil ilerliyor bilmiyorum tabi ins hic agrin olmaz

Umarım ya sizinde güzel geçer inşallah 🤲 Yüksekova dayım ben doğuda o yüzden burada çekilmek zorunda kalacağım
Anladim canim allah yardimcin olsun ins güzel gecer yazarsin burdan bana 🙏 oo yüksekova dügünlerini izliyorum hep cok severim😃👍❤️

Hanımlar hsg cekilecegim doktorum adetimin 3. Günü ilaç verdi antibiyotik bir hafta kullanmam için ama hiç ilişki hakkında bir şey demedi benimde adetim bitti korunmalı 2 gün ilişkiye girdim. İlacım bitmedi daha 3 gün sonra hsg günüm. Sizce sorun olur mu
Hayır herhangi bir sıkıntı yaratmaz. Fakat hsg sonrası sızı veya hassasiyet olacağı için 2-3 gün ilişkiye girmemenizi öneririm. Ve hsg sonrası hafif kanama meydana geleceğinden ped götürmeyi unutmayın :)

Back
X