- 8 Eylül 2022
- 196
- 46
- 28
- 28
- Konu Sahibi Neisimkoyucam
-
İlişkide yumurtlama döneminde sıkıntı oluyor da ben zaten polikistik olduğum için geç yumurta oluyor ilişkiden bahsetmedi bende yinede korundum ama bakalım salı günü anestezi uzmanı ile görüşecem birgün öncesi beta bakıyorlar diye biliyorumBende cekilcem önmzdeki sene merak ettm bende ama sanirim sonrasinda iliskide problem yok antibiyotikde enfeksiyon olmamasi icin heralde
Bende polikistikliyim adet ve yumurtlama tarihleri belirsiz 3 ayda bir adet görüyorumİlişkide yumurtlama döneminde sıkıntı oluyor da ben zaten polikistik olduğum için geç yumurta oluyor ilişkiden bahsetmedi bende yinede korundum ama bakalım salı günü anestezi uzmanı ile görüşecem birgün öncesi beta bakıyorlar diye biliyorum
Neden anestezi? Bu islemi anestezis ve acisiz cekenler var C kollu cihaz ile 10 dk bitiyorBende polikistikliyim adet ve yumurtlama tarihleri belirsiz 3 ayda bir adet görüyorum
Benim yaşadığım yerde acısız olması imkansız ya devlet hastenesi çok gelismis cihazı sanmıyorum doktor anestezili olacaksın dediNeden anestezi? Bu islemi anestezis ve acisiz cekenler var C kollu cihaz ile 10 dk bitiyor
Ya öylemi acik emar yerleri var özelemi geciyor öyle? Ben yurt disindaym istanbulda cekilmeye gelcem ordaki islemler nasil ilerliyor bilmiyorum tabi ins hic agrin olmazBenim yaşadığım yerde acısız olması imkansız ya devlet hastenesi çok gelismis cihazı sanmıyorum doktor anestezili olacaksın dedi
Umarım ya sizinde güzel geçer inşallahYa öylemi acik emar yerleri var özelemi geciyor öyle? Ben yurt disindaym istanbulda cekilmeye gelcem ordaki islemler nasil ilerliyor bilmiyorum tabi ins hic agrin olmaz
Anladim canim allah yardimcin olsun ins güzel gecer yazarsin burdan banaUmarım ya sizinde güzel geçer inşallahYüksekova dayım ben doğuda o yüzden burada çekilmek zorunda kalacağım
Eşimden dolayı buradayım görevAnladim canim allah yardimcin olsun ins güzel gecer yazarsin burdan banaoo yüksekova dügünlerini izliyorum hep cok severim
Hadi ya olsun :) allah bol kazanclar versin insallah hsgden haber verirsin yine merak ederim gercektenEşimden dolayı buradayım görevdüğünlerine hiç gidemedim
Tabikii veririmm bi an önce geçsin çok korkuyorum çünküHadi ya olsun :) allah bol kazanclar versin insallah hsgden haber verirsin yine merak ederim gercekten
Hayır herhangi bir sıkıntı yaratmaz. Fakat hsg sonrası sızı veya hassasiyet olacağı için 2-3 gün ilişkiye girmemenizi öneririm. Ve hsg sonrası hafif kanama meydana geleceğinden ped götürmeyi unutmayın :)Hanımlar hsg cekilecegim doktorum adetimin 3. Günü ilaç verdi antibiyotik bir hafta kullanmam için ama hiç ilişki hakkında bir şey demedi benimde adetim bitti korunmalı 2 gün ilişkiye girdim. İlacım bitmedi daha 3 gün sonra hsg günüm. Sizce sorun olur mu
Hayır herhangi bir sıkıntı yaratmaz. Fakat hsg sonrası sızı veya hassasiyet olacağı için 2-3 gün ilişkiye girmemenizi öneririm. Ve hsg sonrası hafif kanama meydana geleceğinden ped götürmeyi unutmayın :)
Narkoz verceklerse korkma 10 sürcek uycaksin zaten ben dizkapak ameliyati gecirdim okadar korkuyordumki korkulcak bisey yokmus sürec zor gecti ama toparladim ah bide kadin hastaligini halletsem süper olck :)Tabikii veririmm bi an önce geçsin çok korkuyorum çünkü
Hepimizin Allah gönlüne göre versin sizde halledersiniz inşallahhhNarkoz verceklerse korkma 10 sürcek uycaksin zaten ben dizkapak ameliyati gecirdim okadar korkuyordumki korkulcak bisey yokmus sürec zor gecti ama toparladim ah bide kadin hastaligini halletsem süper olck :)
Bugün çekildim hsg filmini tüplerim açık çıktı şükürTabikii veririmm bi an önce geçsin çok korkuyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?