hsg den sonra hamile kalanlar?

yagmur_20

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
4.764
4.145
133
kızlar hsg çektirdim yeni şükür tüplerim açıkmış peki merak ettiğim hsgden sonra hamile kalan varmı dktor 3 ay daha bekleyelim sonra aşılama yapalım dedi

ayyy canım inşaallah yaaa şuan ovulasyon dönemindeyim inşaallah tutar yaaa

aynen bende oyle dusunuyorum rabbim verecekse ovukasyon gunune falan bakmaz ya

Ben de aralık ayında yaptırdım. ilk 3 ay ihtimal artıyor dediler, ilk ay olmadı. Beklemedeyim bu ay da bakalm

ben de aralıkta çektirdim. bu ay adete 3 gün kaldı. bakalım bekliyorum inşallah şansı arttırmıştır

ben de aralıkta çektirdim. bu ay adete 3 gün kaldı. bakalım bekliyorum inşallah şansı arttırmıştır
insaallah hayirli haberleri verirsin cnm yaaa bende ivuslayon testi yapiyorum 2 gun once ovulasyon gunumdu ama testte tek cizgi cikti 3 gundur boyle anlamadim gitti

Merhaba bende 27 sinde hsg cekildim 9da az bir kanamam oldu 13 kadar cok az surdu 23de regl gunum ama olmadim suan 25 acaba gebelik testi yapiyimmi kararsizim bilginiz varsa yazarmisin onceden yaptim testi ama hep husrana ugradigim icin yapmakda istemiyorum biryandan kararsizim.

:KK43:Ne güzel... ben eylülde hsg çektrdim. Kasımda tüp ve perde ameliyatı oldum. Ocakta kimyasal...

Back
X