Hsg filmi nerde cektirebilirim (acısız olanindan )

mutlumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
144
51
98
İstanbul
Merhaba arkadaslar ben hsg filmi cektiricem fakat acılı bi işlem odugunu duydum özelde cektirim diyorum avrupa yakasinda bldiginiz fiyat olarakta uygu bir yer varsa alabilirim .şimdiden çok teşekkürler

Dr cevat bayrak ın youtubeda videosuna denk gelmiştim geçen hsg ile ilgili.ama doktor hakkında bir bilgim yok sadece denk gelmişti iyimidir nasıldır bilmiyorum internetten bir araştırın isterseniz belki yardımı olur

Merhaba bende foruma yeni katıldım. 6 Eylülde ECHOMER da çekildim rahim filmimi Cevat Bayrak tarafından yapıldı. 500 tl ama hiç ağrı sızı hissetmiyorsunuz. normal bir jinekolojık muayene gibi düşünün. sadece biraz sızı oluyor. ilaçlı su verildiğinde hissetmiştim ama ağrı yada sızı olmadı bende. çok şükür tüplerim açıkmış. tüpleri kapalı olan arkadaşlar ağrı duymuşlar fakat çok kötü olmadığını okumuştum ama bu birazda bizim elimizde kendinizi sıkmazsanız çok sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. 2 yerden daha fiyat almıştım rabyotom da 450 tl - hekimoğlu'nda 350 tl ben Echomar'ı tercih ettim yorumlardan yola çıkarak. inşallah sizde iyi haberler alırsınız :) sevgiyle kalın.

Slm kızlar....3 kez rahim filmi çektirmiş biri olarak size şunu söyleyebilirim.1.si ağrısız rahim filmi diye bir şey yoktur eğer rahimde veya türlerde problem varsa ağrı olur.. 2.si kendinizi kasarsanız ağrı olur..3.sü ve en önemlisi doktor çok önemli.neden mi?ilk iki rahim filmini çeken doktorum erkekti aynı doktorda. 3. Filmi bayan doktor çekti ve çok rahatım.yani ilk ikide kastım çünki erkekti 3. de boyandı ve rahattım.ilk iki filmde tüpler kapalı çıktı 3.de açık çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…