Hsg filminden sonra adet

Nurella42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2022
496
1.476
63
26
Arkadaşlar merhaba 30 Haziran'da hsg çekilmişti doktor bir iki gün leke olmasını normal dedi iki gün geçti bugün sabah çok afedersiniz adet olur gibi kan boşaldı bu şekilde adet olan var mı acaba?

Arkadaşlar merhaba 30 Haziran'da hsg çekilmişti doktor bir iki gün leke olmasını normal dedi iki gün geçti bugün sabah çok afedersiniz adet olur gibi kan boşaldı bu şekilde adet olan var mı acaba?
Evet bende de böyle oldu hsg sonrası adete çevirmişti

bende olmuştu. hsg günü çok hafif kanamam olmustu heralde baska olmıcak dedim. aradan 14gün geçti ve ara kanama geldi. 4gün sürmüştü hatta çok yogun değildi hafif orta derece kanama oldu sanırım hsg etkisiydi

Yok benim hsg 30 Haziran'da çekilde 1 temmuzda normal dedikleri gibi leke geldi 2 temmuz da bildiğiniz adet kanaması yoğun bi şekilde geldi ve hala da geliyor normalde pcos var bende kolay kolay adet olmam

Yok benim hsg 30 Haziran'da çekilde 1 temmuzda normal dedikleri gibi leke geldi 2 temmuz da bildiğiniz adet kanaması yoğun bi şekilde geldi ve hala da geliyor normalde pcos var bende kolay kolay adet olmam
bendede pcos var zaten kanamayı görünce acayip şaşırdım çünkü zaten 1haziranda ilaçla adet olmuştum yeni bitmişti 2hafta sonra kendiliginden gelmşti. ama tam olarak bilmiyorum hsgnin yüzündenmi yoksa doktorun dedigi gibi boş ara kanama mı

Bugün sonucu göstermeye gideceğim doktora bi sorayım ne oldugunu seni de bilgilendiririm rabbim umarım isteyen herkese aratmadan evlat nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…