- 20 Ağustos 2021
- 1.955
- 742
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Anestezi alsanız rahat etmezmisinz ben anestezi ile oldum uyudum uyandımMerhaba
Doktorum benden bugün hsg istedi. Ama muayene sırasında vajinada yara var dedi. O zaman yara geçene kadar hsg yı bekletmesi gerek miyor mu. Yara varsa yaralı yer iyice tariş olmaz mı ve canım çok yanmaz mıBu durumu yaşayan var mı
Anesteziye gerek yokmuş açılmayacakmış yeni çıkan aletler plastik ve yumuşakmış. İlaç yaramı yakarda beni iyice maaş eder mi onu anlamayamıyormAnestezi alsanız rahat etmezmisinz ben anestezi ile oldum uyudum uyandım
Valla bende yara vs yoktu hiç bir sıkıntı yoktu buna rağmen anestezi ile yaptırdım riske atmaya gerek yok ya sizin dediğin, gibi ilaç yarayı yakarsa yazık değil mi ısrar etseydinizAnesteziye gerek yokmuş açılmayacakmış yeni çıkan aletler plastik ve yumuşakmış. İlaç yaramı yakarda beni iyice maaş eder mi onu anlamayamıyorm
Yarın arayıp sorucam iyice kuzu. Bayağı canın yanan var yazmış. Korkuyorum. Birde doktor ultrasonda kapalı tüp falanda görmedi ama yinede istedi. Normalde kapalı tüp varsa açılsın diye istenmiyor mu canımValla bende yara vs yoktu hiç bir sıkıntı yoktu buna rağmen anestezi ile yaptırdım riske atmaya gerek yok ya sizin dediğin, gibi ilaç yarayı yakarsa yazık değil mi ısrar etseydiniz
ben çektirmiştim hiç canım yanmamamıştı yeni teknoloji sistem kullanan merkezler ilacı verip bitiyor canı yananların çoğunda ya tüplerinde sıvı oluyormuş yada yapışıklık olunca ağrı oluyormuş çektireceğiniz merkezi arayıp bilgi almalısınız öncedenMerhaba
Doktorum benden bugün hsg istedi. Ama muayene sırasında vajinada yara var dedi. O zaman yara geçene kadar hsg yı bekletmesi gerek miyor mu. Yara varsa yaralı yer iyice tariş olmaz mı ve canım çok yanmaz mıBu durumu yaşayan var mı
Randevu alırken acısız işlem dedi. Büyük ihtimalle yeni teknoloji. Tabi tüplerimde yapışıklık varsa o da kısmet artık biraz acıya dayanacağız.ben çektirmiştim hiç canım yanmamamıştı yeni teknoloji sistem kullanan merkezler ilacı verip bitiyor canı yananların çoğunda ya tüplerinde sıvı oluyormuş yada yapışıklık olunca ağrı oluyormuş çektireceğiniz merkezi arayıp bilgi almalısınız önceden
Dr ultrasonda kapalı tüpü göremez.rahim filminde ilaç verilir eğer ilaç geçerse açıktır.geçmezse kapalı.sadece bununla anlaşılabilir.benim açıkmış mesela ama ufak tefek yapışıklık varsa da açılıyor.o yüzden rahim filmi sonrası gebe kalan çok. Bende onlardan biriyim.ben devlet hastesinde çekildim eskiydi ama çok acı olamadı.şimdi1 yaşında melisam var:) Allah isteyen herkese nasip etsinYarın arayıp sorucam iyice kuzu. Bayağı canın yanan var yazmış. Korkuyorum. Birde doktor ultrasonda kapalı tüp falanda görmedi ama yinede istedi. Normalde kapalı tüp varsa açılsın diye istenmiyor mu canım
özel merkezde çektirmiyorsanız yanınızda bir ped ve ağrı kesici götürün her ihtimale karşı korkmayın doktorunuz ağrı olucak olsa size bunu söylerdi kendinizi kasmayın çok kısa sürüyor zatenRandevu alırken acısız işlem dedi. Büyük ihtimalle yeni teknoloji. Tabi tüplerimde yapışıklık varsa o da kısmet artık biraz acıya dayanacağız.
Ya evet rahimi vs. De inceliyorlar ins bır sıkıntı olmazYarın arayıp sorucam iyice kuzu. Bayağı canın yanan var yazmış. Korkuyorum. Birde doktor ultrasonda kapalı tüp falanda görmedi ama yinede istedi. Normalde kapalı tüp varsa açılsın diye istenmiyor mu canım
Yaaa ne güzel maşallah melisama. Rabbim bana da nasip etsin inşallah en kısa zamandaDr ultrasonda kapalı tüpü göremez.rahim filminde ilaç verilir eğer ilaç geçerse açıktır.geçmezse kapalı.sadece bununla anlaşılabilir.benim açıkmış mesela ama ufak tefek yapışıklık varsa da açılıyor.o yüzden rahim filmi sonrası gebe kalan çok. Bende onlardan biriyim.ben devlet hastesinde çekildim eskiydi ama çok acı olamadı.şimdi1 yaşında melisam var:) Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım. Birde yara sıkıntısı çıktı başıma. Nasıl oldu neden oldu anlamıyorum. Rahimde yara varkende bebek tutunmuyor diye biliyorum. Allah’ın izniyle artık bu olumsuzluklardan bir kurtulsam başka bir şey istemiyorumYa evet rahimi vs. De inceliyorlar ins bır sıkıntı olmaz
Korktuğum için özelden randevu aldım canım. Doktorum acısız dedi ama tüplerde kapanıklık varsa sonuçta zorlanacak aciyacak kaçarı yok maalesefözel merkezde çektirmiyorsanız yanınızda bir ped ve ağrı kesici götürün her ihtimale karşı korkmayın doktorunuz ağrı olucak olsa size bunu söylerdi kendinizi kasmayın çok kısa sürüyor zaten
Hakkında hayırlısı olsun ins bir sıkıntı vs çıkmazİnşallah canım. Birde yara sıkıntısı çıktı başıma. Nasıl oldu neden oldu anlamıyorum. Rahimde yara varkende bebek tutunmuyor diye biliyorum. Allah’ın izniyle artık bu olumsuzluklardan bir kurtulsam başka bir şey istemiyorum
Amin canımHakkında hayırlısı olsun ins bir sıkıntı vs çıkmaz
Birde bana dr “bu ayı es geç diğer ay dene demişti.ben diğer ay instagramdan birinden ovulasyon testi almıştım onla garantilemek istedim yumurtlama günümü.tavsiye ederim.Ama kadının adını unuttum.Yaaa ne güzel maşallah melisama. Rabbim bana da nasip etsin inşallah en kısa zamandayarın sabah çektireceğim özel bir klinikte. Devlette çok dikkat etmiyorlar açıyor dediler diye özelden randevu aldım canım. Bakalım hayırlısı.
Ovulosyon testi alıcan bende kuzum. Daha önce alıp denememiştim hiç. Bu ay kendim takip edicem deniycem. Sabah hsg girdim tüpler açık çıktı. Denemelere devam benBirde bana dr “bu ayı es geç diğer ay dene demişti.ben diğer ay instagramdan birinden ovulasyon testi almıştım onla garantilemek istedim yumurtlama günümü.tavsiye ederim.Ama kadının adını unuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?