Hsg kanamasi kaç gün sürdü

Mssd

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2023
125
24
13
49
Merhabalar. Basliktan da anlasilacagi gibi hsg rahim filmi sonrasj kanamaniz kac gun sürdü. Benim suan 2.5 gün oldu. Ilk gun kirmizi sekilde simdiler ise kahverengi sekilde ped degistiricek kadar

Merhabalar. Basliktan da anlasilacagi gibi hsg rahim filmi sonrasj kanamaniz kac gun sürdü. Benim suan 2.5 gün oldu. Ilk gun kirmizi sekilde simdiler ise kahverengi sekilde ped degistiricek kadar

Bir hafta sürdü ama asla öyle ped dolduracak kadar değil.
Lekelenme sadece.

Bir hafta sürdü ama asla öyle ped dolduracak kadar değil.
Lekelenme sadece.
Bir hafta mi. Doktor bana 2. Gun gecmezse haber ver dedi Aramadim henuz. Ama ped degistiriyorum. Genel adetjm de once kirmizi olur sonra kahverengi olur ayni benziyor anlamadım. Peki hsg sonrasi gebelik oldu mu ihtimal artiyor diyorlar

Bir hafta mi. Doktor bana 2. Gun gecmezse haber ver dedi Aramadim henuz. Ama ped degistiriyorum. Genel adetjm de once kirmizi olur sonra kahverengi olur ayni benziyor anlamadım. Peki hsg sonrasi gebelik oldu mu ihtimal artiyor diyorlar

Evet 3 gün sonra gittim ama hiçbir şey çıkmadı. Zaten bi hafta sonra kesildi.
Hayır oluşmadı ama zaten tüplerimde bi sıkıntı yokmuş engel olacak.

Benim 5 gün adet kanaması gibi sürdü

İlk çekildiğimde kanamam oldu biraz sonrasında 2 gün boyunca açık kahverengi lekelenmem oldu sadece o da hafif hafif

Benim hsg sırasında yırtılma olup dikiş atılmasına rağmen 2 gün lekelenme şeklinde sürdü ped falan kullanmadım günlük ped yeterli geldi

İki defa Rahim filmi cektirdim hiç birinde kanamam olmadı tüplerim açık rahimde de hiç bir sorun çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…