selam kızlar bende 30 yaşındayım 2. Cocugu istiyoruz 2 yıldır olmadı , Sakarya Medar hastanesinde 3 gün önce rahim filmi çekildim anestezili olarak , ama doktor tüplerin kapalı olduğunu açmaya çalıştını 4 kere denediğini söyledi … sonra bura da ki araştırmamla echomar hastanesinde ki cevat beye ulaştım sonuçlarımı attım ..
rahim filmimin eski bir cihazla çekildiğini tüpler yerine boyalı sıvının kan damalararına verildiğini söyledi ,, yüksek olasıklıkla tüplerimi açabileceğini de ekledi .. adet olmayı bekliyorum sonrasında cevat beye gideceğim
Cevat beye gidip de iki tüpü kapalı olan biri var mı tüpleriniz açıldı mı ?
Özelde 12 bine çekildim smdi yine aynı rakamı vereceğim bari bu sefer boşu boşuna gitmeyelim İstanbula bu durumda olan 2. Hsg de tüplerini açtıranlar yorumlara bekliyorum :))
rahim filmimin eski bir cihazla çekildiğini tüpler yerine boyalı sıvının kan damalararına verildiğini söyledi ,, yüksek olasıklıkla tüplerimi açabileceğini de ekledi .. adet olmayı bekliyorum sonrasında cevat beye gideceğim
Cevat beye gidip de iki tüpü kapalı olan biri var mı tüpleriniz açıldı mı ?
Özelde 12 bine çekildim smdi yine aynı rakamı vereceğim bari bu sefer boşu boşuna gitmeyelim İstanbula bu durumda olan 2. Hsg de tüplerini açtıranlar yorumlara bekliyorum :))