hsg(rahim filmi) çektirdim

bgm84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2007
106
1
96
Gaziantep
hsg çektirdim kıslar.çektirince haber verin demiştiniz.tüplerim açık çıktı çok şükür....birazz acı çektim ama şuan iyiyim.dün çekildii
+

geçmiş olsun canım...inş.en kısa zamanda müjdeyi verirsin bize...

sizlerin sayesinde herşeyi bilerek gitmek çok daha iyi oldu.önceden biliyodum en azından.çok fazla panik olmadım.hayırlısıyla inşallah bebiş gelir.

sizlerin sayesinde herşeyi bilerek gitmek çok daha iyi oldu.önceden biliyodum en azından.çok fazla panik olmadım.hayırlısıyla inşallah bebiş gelir.
İnşallah biran önce kavuşursun bebişine nerde çektirdin filme ne kadara mal oldu ben araştırıyorum ama her yer bi değişik.... yardımcı olursan çok memnun olurum...

özel bi hastanede çektirdim.ssk lı olduğum için 110 ytl fark aldılar.baya iyiydi.dr um çekti zaten...

geçmiş olsun canım.korkulacak birşey değilmiş değilmi.inşallah seninde güzel haberlerini alırız.

hsg çektirdim kıslar.çektirince haber verin demiştiniz.tüplerim açık çıktı çok şükür....birazz acı çektim ama şuan iyiyim.dün çekildii
+

bende geçen hafta cuma çektirdim çok şükür benim de bütün yollar açıkmış :sm_cool: dr sordum aşılama inseminasyon yapıyormusunuz diye tabiki dedi fiyatı 300 ytl çok uygun ben daha fazla bekliyordum kafam karıştı sizce fiyat normal mi ltf tecrübesi olanlar yardım edin

Ben bu sene mart ayında echomarda 250 tl ye çektirdim.doktor da bayağı başarılıydı.hiç bir acı duymadım..

Geçmiş olsun bnde çektircem de acı oluyormu? çok korkuyorum:çok üzgünüm:

hayır arkadaşım acı olmuyor hiç korkacak bişey yok.....para konusundada o kadar pahalı olduğunu bilmiyodum ben...bende geçen yıl çektirdim fakat çapada yaptırdım sigortalı ve hiç para vermedim.....ve benimde dr.çok iyiydi....işlem bittiği vakit bitttimi diye bile sordum o kadar kısa bşey.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…