Hsg ( rahim filmi)cektiren arkadaslar bakar mısınız nolur???

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Arkadaslar 5 ay arayla 2 dusuk yaşadım ilkinin kalbi durdu ikinciside kimyasal gebelikti doktor. Bir takim kan testleriyle birlikte hsg cekilmeni istedi ama benim adetim 26 sinda başladı 29 unda bitti bana verdigi hsg 12 aralık arada cok zaman var genelde netlerden okudugum adet bitiminin 4.5 gunu en gec benim sure de sıkıntı olur mu benim gibi ade5 bitiminin 14.günü cektiren var mi?birde Ankara Gata da cektiren arkadaslar var mı :KK61:

Canim ben çektirdim ama adet bittikten 2 sonra cekindim ben senin arada 13 gun felan var birde adet bittikden sonra hic eşinle beraber olmicaksin bana oyle demislerdi seninde arada 13 gün felan var ne kadar doğru sonuc alirsin bilemedim simdi ama doktorunu ara anlat durumu bence yoksa 1 ay daha beklemek zorunda kalicaksin sanirim

Teşekkür ederim canim sagolasin cevabin için bende anlam veremedim hicbisey demedi kan testleriyle birlikte hsg istedi o kadar.Sonucuyla gel dedi sadece korun korunma bisey demedi ama biz korunuyoruz ikinci kimyasal yeni bitti ilk adetimi oldum

Cektirme bence tuplere bakmak icin hsg cekiliyor iki kere tutmus senin tupleerin acik demek ki o aciya degmez

Ya öyle deme ya:cry:zaten cok korkuyorum anestesiz cektirecegim devlet hastanesinde ama coook korkuyorum

Tuplere bakmam lazim 2 düşük yaptin demekki bir sıkıntı var dedi bende.hic istemiyorum ama mecburum agrin cok mu oluyoro_O

Arkadaşlar ben echomar şişlide geçen kış çektirdim ki zaten echomar anestezisiz çekiyor çünkü en az ağrı veren yöntemle çekiyor. Bende ilk başta çok korktum ama en fazla 7-8 saniye hissedilen bir adet sancısı gibiydi, çok kısa sürüyor ve benim doktorum o zaman kesinlikle anestezi ile çektirme filmin kalitesini bozuyor demişti. Bende regl bittikten 7 gün sonra çektirmiştim ve o sürede ilişkiye girmemeniz gerekiyor.

Canim ben çektirdim ama adet bittikten 2 sonra cekindim ben senin arada 13 gun felan var birde adet bittikden sonra hic eşinle beraber olmicaksin bana oyle demislerdi seninde arada 13 gün felan var ne kadar doğru sonuc alirsin bilemedim simdi ama doktorunu ara anlat durumu bence yoksa 1 ay daha beklemek zorunda kalixak
Bu arada anestesiz mi anestezilimi çekildin :KK17:ben cok korkuyorum
Canim bende senin gibi cok korkuyodum o yüzden anestezili cektirdim hic bisey hissetmedim ciktikdan sonra biraz adet olcakmisim gibi agrim oldu birazda lekelenmem oldu o kadar

Ya korkutmak amaci ile demiyorum en fazla ne kadar acitacak adet sancisi gibi benim adetlerimde ben yataktan kalkamiyorum . benden de istedi dr hsg ben cok arastirdim o aci icin anestezi almaya degmez dedi cektirenlerle konustum. yalniz devlette yaptirma orda hatir hutur daha acitir ozeldee anestezi olmadan yaptir maddi durumun varsa yoksa mecbyr devlette yaptircan . birde bir dr bagli kalma

Arkadaşlar ben echomar şişlide geçen kış çektirdim ki zaten echomar anestezisiz çekiyor çünkü en az ağrı veren yöntemle çekiyor. Bende ilk başta çok korktum ama en fazla 7-8 saniye hissedilen bir adet sancısı gibiydi, çok kısa sürüyor ve benim doktorum o zaman kesinlikle anestezi ile çektirme filmin kalitesini bozuyor demişti. Bende regl bittikten 7 gün sonra çektirmiştim ve o sürede ilişkiye girmemeniz gerekiyor.
Acaba bebek icin mi yasak yoksa film icin mo yasak bilgin var mi

Ya korkutmak amaci ile demiyorum en fazla ne kadar acitacak adet sancisi gibi benim adetlerimde ben yataktan kalkamiyorum . benden de istedi dr hsg ben cok arastirdim o aci icin anestezi almaya degmez dedi cektirenlerle konustum. yalniz devlette yaptirma orda hatir hutur daha acitir ozeldee anestezi olmadan yaptir maddi durumun varsa yoksa mecbyr devlette yaptircan . birde bir dr bagli kalma
Benim doktorum tup bebek doktoru dis gebelik şüphem vardı o yuzden baştan beri o doktor kontrol etti ve isin ehli devlette hic çektirmek istemiyorum ama doktor o konuda kati burda cektir diye inatci bende devlette diye korkuyorum simdiye kadar hep devlete gittim ama bu cok farkli:KK43:

Acaba bebek icin mi yasak yoksa film icin mo yasak bilgin var mi
Film için yasak diye biliyorum filmi çektirene kadar hamile kalma ihtimalinin ortadan kalkması için sanırım. Sonuçta adetten sonra ilişkiye girilirse hamile kalabilirsin ve film çekilirken rahime müdehale ediliyor ve düşük sebebi olur bundandır.

Arkadaslar 5 ay arayla 2 dusuk yaşadım ilkinin kalbi durdu ikinciside kimyasal gebelikti doktor. Bir takim kan testleriyle birlikte hsg cekilmeni istedi ama benim adetim 26 sinda başladı 29 unda bitti bana verdigi hsg 12 aralık arada cok zaman var genelde netlerden okudugum adet bitiminin 4.5 gunu en gec benim sure de sıkıntı olur mu benim gibi ade5 bitiminin 14.günü cektiren var mi?birde Ankara Gata da cektiren arkadaslar var mı :KK61:
Ben adete on gun kala cekindim nede olsa gebelik yok cekinebilirsin dedi doktor ama cok pisman oldum hersey zamaninda yapilmali cunku gunu gunune adet olan ben ilk ay 20 gun gecikmeli adet oldum ikinci ay 13 gun gecikti derken hamile oldugumu ogrendim ama o iki ay nasil sinir stresle gecti anlatamam mutlaka gununde cektir yani adetin bittigi zaman cunku rahim zaten hassas kendini zor toparliyor adetini hormonlarini bozabilir

Doktor bana hamile degilsin cekelim dedi ama arastırdım sonrasinda adetin son gunu cekilme sebebi hem gebelik ihtimaline karsi onlem sonucta gec dollenmede olabiliyor hemde adetten kalan tum etkileride ilac sayesinde temizleyip atmasi yapiskanlik vs ne varsa rahmi gebelige hazırlaması hem teshis icin hemde tedavi amacli çekiniliyor film o yuzden gununde olmasi en guzeli canim

Bu arada doktor bana sol tupde sivi geçişi yavas hatta kapali diye rapor yazmis ama ikinci ay hamile kaldim sonuc cokda guvenli olmuyormus kızlar sirf ameliyat etmek icin doktorlar kapali olabilir ameliyatla bakalim diyorlar :(

Film için yasak diye biliyorum filmi çektirene kadar hamile kalma ihtimalinin ortadan kalkması için sanırım. Sonuçta adetten sonra ilişkiye girilirse hamile kalabilirsin ve film çekilirken rahime müdehale ediliyor ve düşük sebebi olur bundandır.
Gebelik olusmamasi icinse korunuyoruz ama filmin etkisi vs.yani filmle alakaliysa o cok farkli :KK66:

Monodox tablet (filmden 1 gun once icilecekmis) birde benimn 14.30 da randevu aprol fort(hsg ye girmeden saat 13.00 de alınacakmış (hap yutacaksin) etkisi varmış sizlerede böyle bir kagit ya da böyle birsey söylendi mi?birde bu hsg de verdikleri sıvıyı biz eczaneden mi alacağız yoksa orada hersey hazır mi?

Back
X