HSG RAHİM FİLMİ ÇEKTİREN VAR MI?

Denizg78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
293
78
123
Merhaba Arkadaşlar,
Ben önümüzdeki günlerde rahim filmi çektireceğim. Fakat burada okuduğum kadarıyla ve duyduklaırmdan bazıları çok acı verici bir işlem olduğunu söylüyor. Hatta anestezi ile yaptıranlar varmış. Yapılan yere göre de değişiyormuş sanırım durum. Fındıkzade de Radyotom-Radyomar diye bir yer okudum. Orada rahim filmi çektiren var mı? Ağrısız acısız çektiklerini iddia ediyorlar websitelerinde. Nolur yardımcı olun? Bana bir yer tavsiye edecek olan var mı İstanbul avrupa yakasında?

Merhaba,
ben rahim filmi çektirdim.hemde anestezi olmadan.
bence çok abartıyorlar ağrı olayını. evet ağrı oluyor özellikle ilaç rahime verilince tüplerde ilacın gezdiğini hissediyorsun verdiği acıyla ama zaten toplasan 3 dk sürüyor. bende masaya yattığımdan itibaren nefes egzersizleri yapmıştım aynı doğum gibi çok rahatlattı zaten ağrıda çok şiddetli regl ağrısı olur ya öyle bir ağrı oluyor 3 dk sürüyor. bana göre 3 dk için anestezi almaya hiç gerek yok. ben istanbul avrupa yakasında MEDİPOL ÜNİV HASATANESİNDE çektirmiştim. çok memnun kaldım.sana ayrı bir oda açıyorlar odada istirahat ediyorsun filmden sonra yemek falan gelmişti. benim tansiyonum düşmüştü sadece ama zaten genelde tansiyonum düşüktür.
fiyat olarak da geçen yıl 300 tl verdim ama çok memnun kaldım.
hastanede toplam 1 saat kaldım çokta zaman almıyor.
bilgin olsun cnm korkma.
bir rahim filmi çekerkenki acıya dayanamazsak nasıl doğum yapıcaz. öyle düşün.

fındıkzade radyotom da çektirdim geçen yıl, hiç acımıyor, en küçük boy spektrum takıyorlar ve sıvı veriyorlar işlem yaklaşık 3-4 dk sürüyor. muayenede smear alırken bile daha büyük spektrum tskarlar hiç dert etme hiç acımıyor

Merhaba Arkadaşlar,
Ben önümüzdeki günlerde rahim filmi çektireceğim. Fakat burada okuduğum kadarıyla ve duyduklaırmdan bazıları çok acı verici bir işlem olduğunu söylüyor. Hatta anestezi ile yaptıranlar varmış. Yapılan yere göre de değişiyormuş sanırım durum. Fındıkzade de Radyotom-Radyomar diye bir yer okudum. Orada rahim filmi çektiren var mı? Ağrısız acısız çektiklerini iddia ediyorlar websitelerinde. Nolur yardımcı olun? Bana bir yer tavsiye edecek olan var mı İstanbul avrupa yakasında?

canım ben radyotomda çektirdim 350 tl ödeme yaptım hiç acı hissetmedim sadece ufacık bi karıca ısırması kadar acı hissediyosun benim de gözümü çok korkutmuşlardı ama aaa bu kdr mı diyerek ayrıldım normal muayene gibi düşün

Merhaba Arkadaşlar,

Canim benim gittigim Prof. bana bahsettigin yeri önermisti, giden hastalarim agri hissetmediklerini söyler hep demisti. Hatta aramistim orayi, 400 TL´ye yapiyoruz demislerdi. Ben maalesef oraya gidemeyecegim, esimin üzerine sigortali oldugum icin bizim durumlar biraz karisik. Nisantasinda Centermed diye bir görüntüleme merkezi var, esimin isyeri orayla anlasmali. Bende Pazartesi yaptiracagim insallah. Hepimiz icin Hayirlisi olsun.

Teşekkürler arkadaşlar. Bu ayki regl bitsin hemen gidicem. Bunun belli bir süresi var mı? Yani adetten hemen sonra diye duydum. İlişkiye de girmemiş olmak gerekiyormus sanırımm degil mi?

Teşekkürler arkadaşlar. Bu ayki regl bitsin hemen gidicem. Bunun belli bir süresi var mı? Yani adetten hemen sonra diye duydum. İlişkiye de girmemiş olmak gerekiyormus sanırımm degil mi?
Ben de haftaya radyotomda cektirecegim 13.gunume denk geliyor bana iliskiyi yasakladilar cektirene kadar

Burada okuyup oldukça korkmuştum ama anestesisiz yaptırdım ve hiçbir sıkıntım olmadı. 5 dakikada ayaktaydım. İki damla kan geldi bir kaç saat sonra o kadar. Asla korkulacak bir şey değil. Ancak özel görüntüleme merkezleri pis olabiliyor. Ben ped serilmeden yatmayı reddettim ve isteğim üzerine nispeten temiz bir ortam yarattılar. Kesinlikle korkmayın, adet sancısının yanında hiç bir şey yani.

ekleme: fiyatı 400 TL idi.

Yarın 15.30 da Fındıkzade Radyotom a gidiyorum ve çok gerginim. İnşallah dediğiniz gibi 5 dakikada olup bitiverir. :(
Buradan yazıcam yarın akşam . Benim için dua edin kızlar.

Merhaba çektirdin mi filmi? Nasıldı? Ben de yarın gidiyorum inşallah ama gerginim biraz:KK43:

evet çektirdm canım hiç gerilme korkacak bişi yok çalışanlar güleryüzlü hsg çekilirken hiç ağrın olmuyo yarım saat içinde film çekilip snucu alabiliosun çok memnun kaldım.

Arkadaşlar bugün Hsg filmimi çektirdim ve dediginiz gibi hiç birşey anlamadan kalktım ve 5 dk içinde sonucu verdiler. Sonuçta da hiç bir aksilik cikmadi. Herhangi bir sorun da yokmuş çok şükür. Hsg filmi çektirecek olanlar kesikesinlikle radyotradyotom findikzade ye gidin. Çok güleryüzlü çalışanlar ve doktor. Üstelik de çok ilgililer. Yani anlayacağınız korkacak hiçbirşey yokmuş diğer arkadaşların da dediği gibi. Şimdi artık tek duam Allah bir an önce hamileliği nasip eder inşallah :)

bende pazartesi günü için randevumu aldım anestezili istedim fakat telefonda konuştugum bayan ağrı çekmeyeceğim konusunda bana garanti verdi. tam emin olmamakla beraber anestesisiz olacam sanırım o_O burda yazılanları da okuyunca içim biraz olsun rahatladı allahım isteyen herkese hamileliği nasip eder inşallah :KK46:

bende pazartesi günü için randevumu aldım anestezili istedim fakat telefonda konuştugum bayan ağrı çekmeyeceğim konusunda bana garanti verdi. tam emin olmamakla beraber anestesisiz olacam sanırım o_O burda yazılanları da okuyunca içim biraz olsun rahatladı allahım isteyen herkese hamileliği nasip eder inşallah :KK46:
nerede cektireceksin canım?

nerede cektireceksin canım?
radyotom da çekindim bitti gitti bile :) kesinlikle hiç korkmayın ve benim gibi nette çok araştırıp kendinizi boş yere korkutmayın ( ben ellerim ayaklarım titreyerek gittim anestezili olmasını istedim fakat normalden daha fazla para alacak olmalarına rağmen beni düşündükleri için anestezi vermediler ve acısız olacağının garantisini verdiler) ki ben normal muayene bile olamayan bi insan olarak sıfır acı ile ayrıldım tavsiye ederim herkese

Gecen ay Centermed´de hsg cektirdim. Ortam cok profesyonel ve Dr. anlatarak islemi gerceklestirdi. Damar yolundan sakinlestirici verdiler. Bilincim acikti. Siviyi rahime verince hissettim ama agrim olmadi. Sadece basinci arttirinca agrim artti ki o zamanda sakinlestiricinin dozunu arttirdilar. Sag tüp kapali gibi, sol normal acik. Zaten agrida sag tüpün kapali olmasindan kaynakliydi. 3 günlük antibiyotik verdiler. 48 Saat iliski yasagi. Herkese gecmis olsun. Biz bu ay asilama yaptiriyoruz kismet olursa. Herseyin Hayirlisi bakalim.

Arkadaşlar 9 Eylül'de hsg çektiren var mı ?? Yardımcı olur musunuz lütfen :(

Back
X