Merhaba Arkadaşlar,
Ben önümüzdeki günlerde rahim filmi çektireceğim. Fakat burada okuduğum kadarıyla ve duyduklaırmdan bazıları çok acı verici bir işlem olduğunu söylüyor. Hatta anestezi ile yaptıranlar varmış. Yapılan yere göre de değişiyormuş sanırım durum. Fındıkzade de Radyotom-Radyomar diye bir yer okudum. Orada rahim filmi çektiren var mı? Ağrısız acısız çektiklerini iddia ediyorlar websitelerinde. Nolur yardımcı olun? Bana bir yer tavsiye edecek olan var mı İstanbul avrupa yakasında?
Merhaba Arkadaşlar,
Ben önümüzdeki günlerde rahim filmi çektireceğim. Fakat burada okuduğum kadarıyla ve duyduklaırmdan bazıları çok acı verici bir işlem olduğunu söylüyor. Hatta anestezi ile yaptıranlar varmış. Yapılan yere göre de değişiyormuş sanırım durum. Fındıkzade de Radyotom-Radyomar diye bir yer okudum. Orada rahim filmi çektiren var mı? Ağrısız acısız çektiklerini iddia ediyorlar websitelerinde. Nolur yardımcı olun? Bana bir yer tavsiye edecek olan var mı İstanbul avrupa yakasında?
Ben de haftaya radyotomda cektirecegim 13.gunume denk geliyor bana iliskiyi yasakladilar cektirene kadarTeşekkürler arkadaşlar. Bu ayki regl bitsin hemen gidicem. Bunun belli bir süresi var mı? Yani adetten hemen sonra diye duydum. İlişkiye de girmemiş olmak gerekiyormus sanırımm degil mi?
Merhaba çektirdin mi filmi? Nasıldı? Ben de yarın gidiyorum inşallah ama gerginim birazBen de haftaya radyotomda cektirecegim 13.gunume denk geliyor bana iliskiyi yasakladilar cektirene kadar
Merhaba çektirdin mi filmi? Nasıldı? Ben de yarın gidiyorum inşallah ama gerginim biraz
nerede cektireceksin canım?bende pazartesi günü için randevumu aldım anestezili istedim fakat telefonda konuştugum bayan ağrı çekmeyeceğim konusunda bana garanti verdi. tam emin olmamakla beraber anestesisiz olacam sanırımburda yazılanları da okuyunca içim biraz olsun rahatladı allahım isteyen herkese hamileliği nasip eder inşallah
radyotom da çekindim bitti gitti bile :) kesinlikle hiç korkmayın ve benim gibi nette çok araştırıp kendinizi boş yere korkutmayın ( ben ellerim ayaklarım titreyerek gittim anestezili olmasını istedim fakat normalden daha fazla para alacak olmalarına rağmen beni düşündükleri için anestezi vermediler ve acısız olacağının garantisini verdiler) ki ben normal muayene bile olamayan bi insan olarak sıfır acı ile ayrıldım tavsiye ederim herkesenerede cektireceksin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?