- 7 Haziran 2024
- 524
- 601
- 23
- 29
Endoskopiyi bazen sedasyon bazen genel anestezi ile yapıyorlar ama genelde evet hsg gibi sedasyonla diye biliyorumEndoskopi yapılırkenki anestezi gibi anladığım kadarıyla degil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Endoskopiyi bazen sedasyon bazen genel anestezi ile yapıyorlar ama genelde evet hsg gibi sedasyonla diye biliyorumEndoskopi yapılırkenki anestezi gibi anladığım kadarıyla degil mi
Yani anestezi ile ilgili endişe ettiğiniz şeyler çok şükür daha önce anestezi almanıza rağmen ortaya çıkmamış. Bence rahat olabilirsiniz ama tabii ki doktorunuz yol göstermeli. Kesin bir şey söylemek istememSezaryen oldum ama spinal anestezi idi doguma şahit olmustum bırde 13 yaşımda apandisit+kist ameliyatı
Ben anestezi almıştım sanırım yani bilincim tamamen gitmişti on beş dk sonra uyandım endoskopideEndoskopiyi bazen sedasyon bazen genel anestezi ile yapıyorlar ama genelde evet hsg gibi sedasyonla diye biliyorum
Sağlıkla kucağıınıza alın mis kokusunu cekin içinizeHadi inşallah olursun ben tüp bebekle hamile kalabildim sebepsiz olmadı çocuğumuz… Allah isteyen herkese versin amin
Hayır özelde memorial hastanesinde çektirdim hemen.Benim Diyarbakır'a gitmeme gerek yok aslında 40 gün sonra kendi evime batıya gidecegim ablamın calstıgı hastanede cekılirim dıyorum en kotu. Ya da devlet hemen yapıyorsa Devlette denerm batıda. Peki Devlette mi hemeen cekıyorlar dıyarbakırda onu anlayamadım. Biraz acar msnz. Cok korktum vazgectm suan mardınparktan
Peki randevu alırken Ne dediniz. Hangi bölüm talebiniz neydi? Aslında temmuzu beklemeden direk çekiyorlarsa 2-3 kere gitmeden belki tarihler uyarsa gidebilirim hafta sonu ctesi. Telefonda bir fiyat alayım ben yine de burada 7.000 lira dediler anestezili de 7.500. batıda cok dha yüksek 13ü bulacak banaHayır özelde memorial hastanesinde çektirdim hemen.
Normal kadın doğum doktoruna randevu aldım adet bitimi tarihimde. Muayeneye gittim ve gebe kalamiyorum rahim filmi çektirmek istiyorum dedim doktora. Tamam dedi. Radyoloji bölümune indim hazırlandım, hazır olunca doktor geldi çekim 5 dakika bile sürmedi. Kalkıp giyinip çıktım sıfır ağrı sıfır acı. Doktorun adı İmdat Burhan Özel. Kendisini hiç tanımadan gitmiştim, tavsiye üzerine bile değildi, o zamanlar çok acemiydim. Ama çok şükür çok iyi bir çekim yaptı. Eğer hala orada çalışıyorsa kesinlikle tavsiye ederimPeki randevu alırken Ne dediniz. Hangi bölüm talebiniz neydi? Aslında temmuzu beklemeden direk çekiyorlarsa 2-3 kere gitmeden belki tarihler uyarsa gidebilirim hafta sonu ctesi. Telefonda bir fiyat alayım ben yine de burada 7.000 lira dediler anestezili de 7.500. batıda cok dha yüksek 13ü bulacak bana
Teşekkürler peki fiyat neydi Memorial sanrm biraz tuzlu baska sehırlerde. Dıyarbakırı merk ettmNormal kadın doğum doktoruna randevu aldım adet bitimi tarihimde. Muayeneye gittim ve gebe kalamiyorum rahim filmi çektirmek istiyorum dedim doktora. Tamam dedi. Radyoloji bölümune indim hazırlandım, hazır olunca doktor geldi çekim 5 dakika bile sürmedi. Kalkıp giyinip çıktım sıfır ağrı sıfır acı. Doktorun adı İmdat Burhan Özel. Kendisini hiç tanımadan gitmiştim, tavsiye üzerine bile değildi, o zamanlar çok acemiydim. Ama çok şükür çok iyi bir çekim yaptı. Eğer hala orada çalışıyorsa kesinlikle tavsiye ederim
Ben tam iki sene önce çektirmiştim, hatirlamaya zorladım ama hiç gelmiyor aklıma. Ogretmenseniz indirim yapılıyor bir miktarTeşekkürler peki fiyat neydi Memorial sanrm biraz tuzlu baska sehırlerde. Dıyarbakırı merk ettm
Evet öğretmen indirimi mantklı olabilirBen tam iki sene önce çektirmiştim, hatirlamaya zorladım ama hiç gelmiyor aklıma. Ogretmenseniz indirim yapılıyor bir miktar
İstanbul echomar da anestesisiz çok yeni bir teknikle , sıfır acıyla hsg çekiliyor. 7 bin verdim yeni. Doğu da daha yükseğe çektirdim.Merhaba arkadaşlar Mardin park Hastanesi'nde hsg çekimi yaptıran var mı? Burada devlette yok hsg. Görev icabı buradayız yazın kendi şehrimde yaptıracaktım çekim ama daha fazla geciktirmeme kararı aldık. Yarın gidecegim Hazal Erdoğan'a. Anestezi istemiyorum ama biyandan kararsızım. Korkum anksiyetik sanırım narkoz almak beni korkutuyor acıdan ziyade.