- 9 Kasım 2023
- 294
- 112
- 23
- Konu Sahibi zeytinagaci1
-
Ben ped götürmüştüm. Giyinirken çamaşırıma takmıştım pedi 1-2 gün hafif kanamam ve ağrım olmuştu.Merhaba hanımlar. Yarın hsg çekilecek. Sabah kan verecekmişim, öğlen çekeceğiz dedi. Şunu sormak istiyorum. Özellikle yapmam gereken bir şey var mı? Mesela kanama leke vs olabiliyor diye yazmış biri. Yanımda ped götüreyim mi, ya da yedek çamaşır vs. Bilmiyorum. Anestezisiz olacak eğitim araşt hastanesinde, korkuyorum da biraz..
Tecrübeli arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
Anestezisiz olacak, sizinki nasıldı?Canım benim kanamam olmustu..doktor tampon yapmıştı. O yüzden pede gerek kalmadi. Uzerime biraz kan degmisti..tavsiyem yedek kıyafet bile götürmeniz. Üst için yani. Eğer tabi doktorunuz tamamen soyup ameliyat önlüğü giydiriyorsa gerek kalmaz. Bu arada anestezili mi yaptiracaksiniz anestesiz mi?
Benim anestezili eğitim araştırmada çekildim yedek kıyafet ped götürmedim. Anestizili olduğu için önlük felan giymiştim kanamam olmadı ama siz tedbir amaçlı götürünMerhaba hanımlar. Yarın hsg çekilecek. Sabah kan verecekmişim, öğlen çekeceğiz dedi. Şunu sormak istiyorum. Özellikle yapmam gereken bir şey var mı? Mesela kanama leke vs olabiliyor diye yazmış biri. Yanımda ped götüreyim mi, ya da yedek çamaşır vs. Bilmiyorum. Anestezisiz olacak eğitim araşt hastanesinde, korkuyorum da biraz..
Cok gecmis olsun nasil gecti acaba biraz anlatir misinizAnestezisiz olacak, sizinki nasıldı?
İşlem sonrası yanınızda birine ihtiyaç duydunuz mu, araç kullanma vs açısından..Merhaba anestezisiz olarak çektirdim beklediğim kadar acı olmadı adet sancısı gibi düşünün o da 3 4 dakika çekeceksiniz benim öyle olmuştu dayanılmayacak bir şey değil benim biraz kanamam oldu iki gün kadar damla damla şeklinde. Basınçlı bir şekilde içinize sıvı veriliyor o da bir anda sancı yapıyor o kadar rahat olun
Adetin ilk günleri gibi ağrı oluyor biraz değişik bir sancı bence yanınızda birisi olsa iyi olur o anın stresi falan ister istemez etkileniyor insanİşlem sonrası yanınızda birine ihtiyaç duydunuz mu, araç kullanma vs açısından..
Benimki de anestesisiz oldu.Anestezisiz olacak, sizinki nasıldı?
Yanınızda biri olursa daha iyi olur. Yurumekte zorlanabilirsiniz. Ama ağrıdan değil tampon film takabilir. Ayrıca işlem göreceğiniz için muhakk biri olsun yanınızdaİşlem sonrası yanınızda birine ihtiyaç duydunuz mu, araç kullanma vs açısından..
Çok acılı mıydıııBenimki de anestesisiz oldu.
Yok hayır canım beklediğimiz gibi bır ağrı yok. Adet sancısı gibi sn içerisinde geçip gidiyor korkma Allah'ın izniyleÇok acılı mıydıııcihazı falan hiç bilmiyorum eğitim araştırmada çekilecek.
Canim ben cantama yedek ic camasiri koydum, ped koydum. Benim anestezili oldu ozelde, islemden sonra biraz dinlenip oyle kalktim, leke akinti gormesen ya da az oldugunu dusunsen bile ped kullan mutlaka belki yuruyunce ya da yolda akintin olur. Eve gelince akintin olmaz ya da az olursa cikarirsin. Eger sorun olmazsa (tikaniklik acma vb), islemden sonrasinda cok hafif bir kasik agrin oluyor regl olacakmissin gibi. Agrisi kesici vs gerek bile olmuyor. Kolaylikla ve guzelce olsun gecsin insallahMerhaba hanımlar. Yarın hsg çekilecek. Sabah kan verecekmişim, öğlen çekeceğiz dedi. Şunu sormak istiyorum. Özellikle yapmam gereken bir şey var mı? Mesela kanama leke vs olabiliyor diye yazmış biri. Yanımda ped götüreyim mi, ya da yedek çamaşır vs. Bilmiyorum. Anestezisiz olacak eğitim araşt hastanesinde, korkuyorum da biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?