- 21 Aralık 2017
- 6
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi Tomriskatun1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bildiğim kadar yorumlayayım evet tek tarafın tıkalı aynı zamanda hidrosalpenks diye bir durum mevcut yani tıkalı tarafında sıvı birikimi mevcut ve rahimin kalp şeklinde ufak bir operasyon geçirip düzeltilmesi gerekir işlemin adıda histereskopi bu işlemden sonra bence normal yolla dene olmazsa tüp bebeğe başla umarım yardımcı olabilmişimdir sana..Merhaba.Özel bir hastanede hsg çekildim.tüplerimin tıkalı olduğu söylendi.Ama sonuç beni şüphede bırakıyor.Tüp bebeğe yönlendirildik.Yorumluyabilecek biri varsa çok sevinirim. Eki Görüntüle 2082897
Rica ederim canım Allah yardımcın olsun..Çok teşekkür ederim yorumun için.Allah razı olsun.
Benimde sonucum tüp tıkalı rahmim kalp şeklinde banada ameliyat dediler ama ben olmadım sende hemen amaliyatı düşünme ben kür yapmaya başladım faydası olacak InsaAlah denemeden bilemezsin kafan rahat olurMerhaba.Özel bir hastanede hsg çekildim.tüplerimin tıkalı olduğu söylendi.Ama sonuç beni şüphede bırakıyor.Tüp bebeğe yönlendirildik.Yorumluyabilecek biri varsa çok sevinirim. Eki Görüntüle 2082897
Merhaba.Özel bir hastanede hsg çekildim.tüplerimin tıkalı olduğu söylendi.Ama sonuç beni şüphede bırakıyor.Tüp bebeğe yönlendirildik.Yorumluyabilecek biri varsa çok sevinirim. Eki Görüntüle 2082897
Merhabalar yeni üyeCanım bildiğim kadar yorumlayayım evet tek tarafın tıkalı aynı zamanda hidrosalpenks diye bir durum mevcut yani tıkalı tarafında sıvı birikimi mevcut ve rahimin kalp şeklinde ufak bir operasyon geçirip düzeltilmesi gerekir işlemin adıda histereskopi bu işlemden sonra bence normal yolla dene olmazsa tüp bebeğe başla umarım yardımcı olabilmişimdir sana..
Canım bildiğim kadar yorumlayayım evet tek tarafın tıkalı aynı zamanda hidrosalpenks diye bir durum mevcut yani tıkalı tarafında sıvı birikimi mevcut ve rahimin kalp şeklinde ufak bir operasyon geçirip düzeltilmesi gerekir işlemin adıda histereskopi bu işlemden sonra bence normal yolla dene olmazsa tüp bebeğe başla umarım yardımcı olabilmişimdir sana..
Canım benim net yorum yabacak kadar bilgi sahibi değilim dr unuz en doğrusunu bilir anladığım kadar yorum yapayım rahiminizde polip görmüşler tüplerinizde de az derecede hidrosalpenks var yani sıvı birikimi.Rica etsem benim kide yorumlar misin doktora gosteremedim henüz... Bilateral Tuba instersiyumda dolum efekti izlenmiştir (polip) yazıyor rapordaEki Görüntüle 2128060