Hsg rahim filmi sonucum (?)

Tomriskatun1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
6
0
1
36
Merhaba.Özel bir hastanede hsg çekildim.tüplerimin tıkalı olduğu söylendi.Ama sonuç beni şüphede bırakıyor.Tüp bebeğe yönlendirildik.Yorumluyabilecek biri varsa çok sevinirim. 20170323_171056.webp

Merhaba.Özel bir hastanede hsg çekildim.tüplerimin tıkalı olduğu söylendi.Ama sonuç beni şüphede bırakıyor.Tüp bebeğe yönlendirildik.Yorumluyabilecek biri varsa çok sevinirim. Eki Görüntüle 2082897
Canım bildiğim kadar yorumlayayım evet tek tarafın tıkalı aynı zamanda hidrosalpenks diye bir durum mevcut yani tıkalı tarafında sıvı birikimi mevcut ve rahimin kalp şeklinde ufak bir operasyon geçirip düzeltilmesi gerekir işlemin adıda histereskopi bu işlemden sonra bence normal yolla dene olmazsa tüp bebeğe başla umarım yardımcı olabilmişimdir sana..

Eksik yazdım canım histereskopi + laparaskopi her iki işlemde gerekli olabilir..

Merhaba.Özel bir hastanede hsg çekildim.tüplerimin tıkalı olduğu söylendi.Ama sonuç beni şüphede bırakıyor.Tüp bebeğe yönlendirildik.Yorumluyabilecek biri varsa çok sevinirim. Eki Görüntüle 2082897
Benimde sonucum tüp tıkalı rahmim kalp şeklinde banada ameliyat dediler ama ben olmadım sende hemen amaliyatı düşünme ben kür yapmaya başladım faydası olacak InsaAlah denemeden bilemezsin kafan rahat olur

Geç gördüm.yorumunuz için teşekkür ederim.Tüpleri açmak için mi ameliyat dediler .Yaptığınız kür hakkında bilgi verebilir misiniz?

Evet tüpler icin ama pek olumlu biseyler duymadımEvet tüpler icin ameliyat dendi laparoskopi brokoli kürü yapıyorum ayrıca içine lif katıyorum günde 4 tane omega 3 19 bitki ekstratından oluşan kapsül olan gıda takviyesinden sabahları ac karnına

Içerisinde bunlar var 19 bitki kapsülünde bunlar var
* BCM-95 (patentli zerdeçal ekstresi)
* BroccoRaphanin (patentli borokoli ekstresi)
* Benolea EFLA-943 (patentli zeytin yaprağı ekstresi)
* Akbamax (patentli akgünlük ekstresi)
* AB-Fortis (patentli mikroenkapsül demir minerali)
Ganoderma lucidum ekstresi
Ginkgo biloba ekstresi
Devedikeni ekstresi
Panax ginseng ekstresi
Chlorella
Spirulina
Propolis
Glukozamin sülfat
Hyalüronik asit
Mineraller: Magnezyum, Çinko, Selenyum
Vitaminler: Vitamin E, Vitamin B12

Bende çektirdim ilk kez fakat hiç bir yorum yapılmadı henüz benimkinide yorumlar mısınız ... Bitarel Tuba instersiyumda dolum defekti izlenmiştir (polip?) Yazıyor raporda

Canım bildiğim kadar yorumlayayım evet tek tarafın tıkalı aynı zamanda hidrosalpenks diye bir durum mevcut yani tıkalı tarafında sıvı birikimi mevcut ve rahimin kalp şeklinde ufak bir operasyon geçirip düzeltilmesi gerekir işlemin adıda histereskopi bu işlemden sonra bence normal yolla dene olmazsa tüp bebeğe başla umarım yardımcı olabilmişimdir sana..
Merhabalar yeni üye

Rica etsem benim kide yorumlar misin doktora gosteremedim henüz... Bilateral Tuba instersiyumda dolum efekti izlenmiştir (polip) yazıyor raporda
Screenshot_20180324-125035.webp

Rica etsem benim kide yorumlar misin doktora gosteremedim henüz... Bilateral Tuba instersiyumda dolum efekti izlenmiştir (polip) yazıyor rapordaEki Görüntüle 2128060
Canım benim net yorum yabacak kadar bilgi sahibi değilim dr unuz en doğrusunu bilir anladığım kadar yorum yapayım rahiminizde polip görmüşler tüplerinizde de az derecede hidrosalpenks var yani sıvı birikimi.

Her iki tüpünüzünde Rahime yakın kısmında bu sıvı birikimi yada tıkanıklık muhtemelen histereskopi yapmak istetecek dr unuz polip te hamile kalmaya engel vede düşüklere sebep oluyor..

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.. Lütfen cevap verin. Atlamayn beni :KK43: rahim filmi(hsg) cekildim 8gün oldu ve ogünde bugüne kasıklarmda batma belimde agrı ve rahimde baskı ve agırlk gibi. Antibiyotik verdi hsg cekildiğim yer doktorum içebilirsin dedi içtim ama arada ihmal ettim aşırı bir idrar yolu enfeksiyonum var oyuzdn vermişlerdi. Zaten tüpkerdede hidrosalpenks cıktı. Ama korkuyorum ya neden böyle sancı m varki benim oturup kalkarken özellikle daha cok agrıyor sanıyelık iğne batması gibi sancılar bilginiz varmı yardmcı olun lütfen

8 gün ağrı olması normal değil o gün akşama geçmesi lazım doktorunu ara sor 8 gün büyük bi zaman
Bende çektirdim hastaneden çıkmadan ağrı geçti.

Merhaba arkadaşlar benim hsg sonucumda;
sağ tarafta tubayı doldurarak intraperioneal mesafeye geç dönemde ve az miktarda geçiş göstermektedir.
Sol tuba ve sol taraftan peritoneal kaviteye geçiş izlenmedi, sol tubal oklüzyon ile uyumludur. Denmiş. Herhalde sol tam tıkalı sağ az tıkalı mı demek:KK43: bilgisi olan varsa yardım edebilr mi lütfen

Back
X