- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi Ask sana benzer
Merhaba İstanbul avrupa yakasında hsg rahim filmi cektiren var mı? Hastane ve fiyat bilgisi icin yardimci olur musunz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlet hastaneleri 4 5 ay sonrasına randevu veriyor bir an önce birsey varsa tedaviye baslamak istiyoruzKadın doğum hastanesinde yada devlet hastanesinde dede cektireblirisniz?? 50] tl verecek kadar mühim bir işlem değil canım yazik parana
Haklısınız bende cok acıyorum cok para ama bakalımKadın doğum hastanesinde yada devlet hastanesinde dede cektireblirisniz?? 50] tl verecek kadar mühim bir işlem değil canım yazik parana
ben beşiktaş ta fulya emar merkezınde cektrdım tavsıye ederım agrıda olmadı anestesisiz cekıldım 400 tlMerhaba İstanbul avrupa yakasında hsg rahim filmi cektiren var mı? Hastane ve fiyat bilgisi icin yardimci olur musunz?
aralık ayında çektirdim hsg filmimi fatih fındıkzade de hekimoğlu görüntüleme merkezinde dr. abdullah cevahir işlemimi gerçekleştirdi hiç ağrı duymadım 5 dk sonra işlem 350 tl fiyatı var acı duymamamın sebebi balonlu kataterle işlemi yapmasından dolayı olduğunu söyledi anestezi uygulanmasına bile gerek kalmadı çok korkarak gitmiştim ama hiç öyle düşündüğüm gibib olmadı doktor bey tavsiye ederim canım gerçekten iyi bir hekim detaylıca yaptığı işlemi anlatıyor hastasını önemsiyor herkese tavsiye ediyorum mart ayında hamile olduğumu öğrendik inşallah sende yakın zamanda anne olursun :)Haklısınız bende cok acıyorum cok para ama bakalım
Hayırlı olsun canım bebegin gecen cekildim bende Bahçelievler özel görüntüleme merkezinde bende hic agrı sızı hissetmedim benim tek tüpümden ilac gecisi olmadı hayırlısı olur insallah hakkımızdaaralık ayında çektirdim hsg filmimi fatih fındıkzade de hekimoğlu görüntüleme merkezinde dr. abdullah cevahir işlemimi gerçekleştirdi hiç ağrı duymadım 5 dk sonra işlem 350 tl fiyatı var acı duymamamın sebebi balonlu kataterle işlemi yapmasından dolayı olduğunu söyledi anestezi uygulanmasına bile gerek kalmadı çok korkarak gitmiştim ama hiç öyle düşündüğüm gibib olmadı doktor bey tavsiye ederim canım gerçekten iyi bir hekim detaylıca yaptığı işlemi anlatıyor hastasını önemsiyor herkese tavsiye ediyorum mart ayında hamile olduğumu öğrendik inşallah sende yakın zamanda anne olursun :)
Amin canım bol bol dua et bizlere rabbim bebegini sana bagıslasın insallah yarın infertilite randevumuz var bakalım doktor ne diyecekaralık ayında çektirdim hsg filmimi fatih fındıkzade de hekimoğlu görüntüleme merkezinde dr. abdullah cevahir işlemimi gerçekleştirdi hiç ağrı duymadım 5 dk sonra işlem 350 tl fiyatı var acı duymamamın sebebi balonlu kataterle işlemi yapmasından dolayı olduğunu söyledi anestezi uygulanmasına bile gerek kalmadı çok korkarak gitmiştim ama hiç öyle düşündüğüm gibib olmadı doktor bey tavsiye ederim canım gerçekten iyi bir hekim detaylıca yaptığı işlemi anlatıyor hastasını önemsiyor herkese tavsiye ediyorum mart ayında hamile olduğumu öğrendik inşallah sende yakın zamanda anne olursun :)
inşallah teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallahAmin canım bol bol dua et bizlere rabbim bebegini sana bagıslasın insallah yarın infertilite randevumuz var bakalım doktor ne diyecek
İstanbul bahcelievler ozel meltem dun cekildim cok rahat gecti ve bayan cekiyo 450 tlMerhaba canim bende suan hastane arayisindayim.Bu konuda benide bilgilendirirseniz cok memnun olurum.
Rica edrm canim cok sevindim cok sukur ayni benimde sol tupum kapaliymis acildi cok sukurTesekkur ederim canim cevabin icin hsg cekildim tikaniklik cikti ama acildi cok sukur.
Aminnnnnnnn canimİnsallah yakinda guzel haberlerimizide paylasiriz canim.