Hsg ( Rahim filmi)

Kadın doğum hastanesinde yada devlet hastanesinde dede cektireblirisniz?? 50] tl verecek kadar mühim bir işlem değil canım yazik parana

Arkadaşlar Hsg çekileceğiniz yere önce sorun bana film verecek misiniz diye yoksa sadece cd verebiliyorlar oda çoğu bilgisayarda açılmıyor en güzeli film almak bide hsg yi eğer ağrısız çeken klinikler de yaptırırsanız çok Kolay oluyor yoksa kolay bişey değil bende echomar da çekildim çok rahat çektiler korkulacak veya canı acıtacak bişey değil ama dediğim gibi ağrısız Çek'im çok önemli..

Arkadaşım ben çok araştırdım çokta korkuyordum içeri girene kadar ağladım stres yaptım ama işlem başladı bitti ben odadan çıktım ve kendi kendimi niye bu kadar boşu boşuna kendimi eşimi üzdüğüme kızdım çok rahat bir şekilde çekildim bir acı olmuyor ben echomar da çekildim çokta ilgililer tavsiye ederim ücret 500 tl..

Haklısınız bende cok acıyorum cok para ama bakalım
aralık ayında çektirdim hsg filmimi fatih fındıkzade de hekimoğlu görüntüleme merkezinde dr. abdullah cevahir işlemimi gerçekleştirdi hiç ağrı duymadım 5 dk sonra işlem 350 tl fiyatı var acı duymamamın sebebi balonlu kataterle işlemi yapmasından dolayı olduğunu söyledi anestezi uygulanmasına bile gerek kalmadı çok korkarak gitmiştim ama hiç öyle düşündüğüm gibib olmadı doktor bey tavsiye ederim canım gerçekten iyi bir hekim detaylıca yaptığı işlemi anlatıyor hastasını önemsiyor herkese tavsiye ediyorum mart ayında hamile olduğumu öğrendik inşallah sende yakın zamanda anne olursun :)

aralık ayında çektirdim hsg filmimi fatih fındıkzade de hekimoğlu görüntüleme merkezinde dr. abdullah cevahir işlemimi gerçekleştirdi hiç ağrı duymadım 5 dk sonra işlem 350 tl fiyatı var acı duymamamın sebebi balonlu kataterle işlemi yapmasından dolayı olduğunu söyledi anestezi uygulanmasına bile gerek kalmadı çok korkarak gitmiştim ama hiç öyle düşündüğüm gibib olmadı doktor bey tavsiye ederim canım gerçekten iyi bir hekim detaylıca yaptığı işlemi anlatıyor hastasını önemsiyor herkese tavsiye ediyorum mart ayında hamile olduğumu öğrendik inşallah sende yakın zamanda anne olursun :)
Hayırlı olsun canım bebegin gecen cekildim bende Bahçelievler özel görüntüleme merkezinde bende hic agrı sızı hissetmedim benim tek tüpümden ilac gecisi olmadı hayırlısı olur insallah hakkımızda

Amin canım bol bol dua et bizlere rabbim bebegini sana bagıslasın insallah yarın infertilite randevumuz var bakalım doktor ne diyecek

Back
X