- 16 Mayıs 2016
- 643
- 941
- 23
düşünmemeye çalışıyorum aslında ama tam yapamıyorum sanırımCanm düşünmemeye çalış stres yapma. Düşündükçe bebek tutunsmiyor bunu unutma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düşünmemeye çalışıyorum aslında ama tam yapamıyorum sanırımCanm düşünmemeye çalış stres yapma. Düşündükçe bebek tutunsmiyor bunu unutma
Düşünme canım oylanacak bişeyler buldüşünmemeye çalışıyorum aslında ama tam yapamıyorum sanırım
![]()
ayy canım hsg çektirdin dimi çok önemli bu 3 ay bizim için sakın düşünme ilişkiye gir o kadar bebişi sil aklından stresten olmazsa yazık olurdüşünmemeye çalışıyorum aslında ama tam yapamıyorum sanırım
![]()
sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah canım bize de dua et olur mu inşallah hayırlısı ile kavuşalım bebişlerimizeMerhabalar hsg gördüğüm her yere bende yazmak istiyorum. 11 Haziranda hsg çekildim. Hsg den sonra 1 kere adet oldum. Sonraki ay hamile olduğumu öğrendim. Ben hsg yi aşılama yaptırmak için çekilmiştim. Eşimin sperm hareket ve sayısında sorun vardı. Ama çok şükür doğal yoldan oldu.
Amin canım. Allah sizlere de nasip etsin en kısa zamanda. Rahim filmi bence %60 oranında hami,le kalmaya yardımcı oluyor. Ama hsg çekildim hamile kalmam lazım diye düşünmemek lazım. Kafayı takmamak en önemlisisağlıkla al bebeğini kucağına inşallah canım bize de dua et olur mu inşallah hayırlısı ile kavuşalım bebişlerimize
:)
aynen canım zaten rahatladım artık hsg çektirdikten sonra sanki bi yük kalktı üzerimden sonuçta sorunun ne olduğunu öğrendim ve çözüldü çok şükür artık yapılması gereken tek şey beklemekAmin canım. Allah sizlere de nasip etsin en kısa zamanda. Rahim filmi bence %60 oranında hami,le kalmaya yardımcı oluyor. Ama hsg çekildim hamile kalmam lazım diye düşünmemek lazım. Kafayı takmamak en önemlisi
Film esnasında rahime verilen ilacın etkisi 3-5 ay arası sürüyormuş. Çoğu doktor filmden sonra 6 ay bekleyin diyor. HAyırlısı olsun :)aynen canım zaten rahatladım artık hsg çektirdikten sonra sanki bi yük kalktı üzerimden sonuçta sorunun ne olduğunu öğrendim ve çözüldü çok şükür artık yapılması gereken tek şey beklemek![]()
Sağol canım inşaAllah :)Film esnasında rahime verilen ilacın etkisi 3-5 ay arası sürüyormuş. Çoğu doktor filmden sonra 6 ay bekleyin diyor. HAyırlısı olsun :)
İnşallah benimkide senin gibi olur canım bende 1 ağustosta cektirdim bu ay umitliydim ama bu gün adet oldum. Eşimin ileri sperm sayisida biraz az çıktı .... inşallah bizde bir daha ki ay aliriz, mutlu haberiMerhabalar hsg gördüğüm her yere bende yazmak istiyorum. 11 Haziranda hsg çekildim. Hsg den sonra 1 kere adet oldum. Sonraki ay hamile olduğumu öğrendim. Ben hsg yi aşılama yaptırmak için çekilmiştim. Eşimin sperm hareket ve sayısında sorun vardı. Ama çok şükür doğal yoldan oldu.
İnşallah canım ama kafaya takmaİnşallah benimkide senin gibi olur canım bende 1 ağustosta cektirdim bu ay umitliydim ama bu gün adet oldum. Eşimin ileri sperm sayisida biraz az çıktı .... inşallah bizde bir daha ki ay aliriz, mutlu haberi
hsg çektiren arkadaşlar hsgden sonraki ay adetiniz nasıl oldu ??? benim normalde 5-6 gün sürerdi hsgden sonraki adet dönemim 3 gün sürdü 4. gün çok çok az oldu . normal mi acaba?
Bende özeldearkadaşlar lütfen bilgi verir miisniz 4 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor
bir kaç test yaptık sonuçlar güzel çıktı doktorum hsg istedi çektiren varsa bilgi verir miisniz fiyat konusu ve agrılı bir işlem mi lütfen yardımcı olun. şimdiden teşekkürler
Bende özelde yaptırdım 475 TL ye anestezi ile oldu Dr antibiyotik verdi 2 haftada enfeksiyon olmasın diyede ilişki yok dedi ağrım hiç olmadiarkadaşlar lütfen bilgi verir miisniz 4 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor
bir kaç test yaptık sonuçlar güzel çıktı doktorum hsg istedi çektiren varsa bilgi verir miisniz fiyat konusu ve agrılı bir işlem mi lütfen yardımcı olun. şimdiden teşekkürler