HSG Rahim filminden sonra hamile kalan var mı?

fatos45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
71
2
36
İzmir
HSG Rahim filminden sonra hamile kalan var mı? Ben bu ay çektirdim rahim filmi. Doktorum bu ay yüksek ihtimal dedi. Ben de hamile kalan var mı merak ettim. Varsa bize umut olur. yazar mısınız.

Ben de 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandıktan sonra kist oluştu, 1 ay tedaviye ara verdik. sonraki ay kist kaybolmuştu. 1 ay daha klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. yine olmadı. 7 martta adetin ikinci gününde doktoruma gittim ve 3 ay ara dedi. bu arada pko hastasıyım. "glucophage 850" yazdı, 3 ay boyunca sabah akşam kullanacakmışım. 3 ay içinde yine olmadığı takdirde rahim filmi çekilecek dedi. ben de çok merak ediyorum rahim filmi sonrasını. inşallah 3 aya kadar hamile kalırım da hiç gerek kalmaz inşallah...

Ben rahim filminden 2-3 ay sonra hamile kaldım. İlgisi ne oranda bilmiyorum ama ben işe yaradığını düşünüyorum.

bende bu ayçektirdim. hsg! ne berbat bir sancıydı o öyleee... allahıma bin şükür temiz çıktı.klomen glifor coraspin eutryrox kullanıyorum.3 tane yumurtam oluşmuş dün 17 mm dedi dr çatlatma iğnesi yapmadı inşallah bu ay tutar

Arkadaşlar çevrenizde falan yok mu Hsg'den sonra gebe kalan. Bİze umut olsun Lütfen yazın :)

Arkadaşlar çevrenizde falan yok mu Hsg'den sonra gebe kalan. Bİze umut olsun Lütfen yazın :)

ben umut olayım oyleyse 3 senedir hiçbir sekilde gebelik gerçekleşmedi. yapılan bir sürü test tedavi sonucunda hsg cekildi. cekildiğim ay regl oldum. bidahaki ay hamile kaldım.. benimde tüplerim acıktı bir sorun yoktu ama demekki doktorunda anlamadıgı bırsey varmıs. ufak bır yapısıklık dahi olsa hamile kalma sansın olmuyormus. cok şükür hsg sonrası 2.ay bu bebeğime kavustumm..

insallah sende hemen hamile kalırsın...

Ben çektireli 8 ay falan oldu. Bende bi faydası olmadı canım.

benim doktorum da ısrarla rahim filmi istiyordu benden, ben oralı olmuyordum. en sonunda söylenmelerine dayanamadım, çektirdim. 3 aya kalmadan da hamile kaldım.

Canım çok sevindim senin adına İNŞAALLAH bize de nasip olur :)

benim doktorum da ısrarla rahim filmi istiyordu benden, ben oralı olmuyordum. en sonunda söylenmelerine dayanamadım, çektirdim. 3 aya kalmadan da hamile kaldım.

Canım yazılarınız gerçekten içimi çok rahatlattı. Sizin adınıza çok sevindim. Rabbim bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda :)

acaba eşinizin sperm sayısı kaçtı aynı şeyleri bende yaşıyorum yaklaşık 2 yıldır bir tanede kızım var ikincş baya bizi zorluyorbilgi verirseniz sevinirim((

acaba eşinizin sperm sayısı kaçtı aynı şeyleri bende yaşıyorum yaklaşık 2 yıldır bir tanede kızım var ikincş baya bizi zorluyorbilgi verirseniz sevinirim((

canım benım eşim 2 kere test yaptırdı ve inanılmaz sekilde stresliydi bu testleri yaptırırken ilkinde 75 milyon diğerinde 81 milyon cıkmıstı.. senin dogal yolla olan bı kızın var anladıgım kadarıyla, ikincide elbet olur. ama 2 yılda uzun bir süre olmus. ne gibi bir sıkıntı oldu acaba ??

bu arada kimsenin umudunu kaybetmesını istemem, hersey Allah tan, o nun takdiri neyse onu yasayacagız.. ben bebeğimi 1 ay once suyumun gelmesiyle kaybettım.. Allah herkese saglıklı bir hamilelik gecırmeyı ve sagsalim bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin..

bende dün çektirdim hsg yi yani rahim filmini....benim eşimde hızlı hareketli %25-30 sayısı gayet iyi şükür buarada 1,5 yıllık ewliyim..inşallah hayırlısıyla bu ay tutar bebişim...

Hamile kalmak bi yana kist oluştu o ay ve B7 ayım boş malesef kist ten dolayi yumurta takibi öteki aya kaldi

Konuyu güncelleyelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…