Ben rahim filminden 2-3 ay sonra hamile kaldım. İlgisi ne oranda bilmiyorum ama ben işe yaradığını düşünüyorum.
Arkadaşlar çevrenizde falan yok mu Hsg'den sonra gebe kalan. Bİze umut olsun Lütfen yazın :)
ben umut olayım oyleyse3 senedir hiçbir sekilde gebelik gerçekleşmedi. yapılan bir sürü test tedavi sonucunda hsg cekildi. cekildiğim ay regl oldum. bidahaki ay hamile kaldım.. benimde tüplerim acıktı bir sorun yoktu ama demekki doktorunda anlamadıgı bırsey varmıs. ufak bır yapısıklık dahi olsa hamile kalma sansın olmuyormus. cok şükür hsg sonrası 2.ay bu bebeğime kavustumm..
insallah sende hemen hamile kalırsın...
benim doktorum da ısrarla rahim filmi istiyordu benden, ben oralı olmuyordum. en sonunda söylenmelerine dayanamadım, çektirdim. 3 aya kalmadan da hamile kaldım.
Ne güzel canım inşaallah bizim de öyle olur. Hayırlısı bakalım.
ben umut olayım oyleyse3 senedir hiçbir sekilde gebelik gerçekleşmedi. yapılan bir sürü test tedavi sonucunda hsg cekildi. cekildiğim ay regl oldum. bidahaki ay hamile kaldım.. benimde tüplerim acıktı bir sorun yoktu ama demekki doktorunda anlamadıgı bırsey varmıs. ufak bır yapısıklık dahi olsa hamile kalma sansın olmuyormus. cok şükür hsg sonrası 2.ay bu bebeğime kavustumm..
insallah sende hemen hamile kalırsın...
acaba eşinizin sperm sayısı kaçtı aynı şeyleri bende yaşıyorum yaklaşık 2 yıldır bir tanede kızım var ikincş baya bizi zorluyorbilgi verirseniz sevinirim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?