Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynisi bende 11 martta hsg cekildim 25 martta yumurtlama gordum 8 nisanda olmam gerekiyordu bende olmadim hergun test yapiyorum negatif19 martta hsg çekildim 25 martta yumurtlamayi gördüm 8 nisanda regl olmam gerekiyordu olmadı test yaptim negatif hsg den sonra gecikme yaşanabilir mi
Test yapmaya korkuyorum negatif diye ama kendimi de umutlandiriyorumAynisi bende 11 martta hsg cekildim 25 martta yumurtlama gordum 8 nisanda olmam gerekiyordu bende olmadim hergun test yapiyorum negatif![]()
Hsg sonrasi hamilelik ihtimali artiyor bence test yapinTest yapmaya korkuyorum negatif diye ama kendimi de umutlandiriyorum
Bende hsg sonrası gecikme olmamıştı19 martta hsg çekildim 25 martta yumurtlamayi gördüm 8 nisanda regl olmam gerekiyordu olmadı test yaptim negatif hsg den sonra gecikme yaşanabilir mi
korkuyorum artıkHsg sonrasi hamilelik ihtimali artiyor bence test yapinben 7sinde basladim erken gebelik testi yaptim negatifti 8inde regl olacagim diye doktora gittim klomen yazdi ama dha olmadim bende bugunde yaptim.yine negatif gec dollenme olabilir diyorlar baklim Rabbim nasip etsin insallah
![]()
Yok kalmadım maalesefHamile kaldiniz mi
9 ocak 2021 de çekildim. Rahmim y şeklinde ve yarım perde çıktı. Bugün doktora gidicem operasyona gerek var mı diye sormak için. Onun dışında sperm ve yumurtlama sorunumuz yok. Sadece ben geç yumurtluyorum o kadarNe kadar oldu cektireli ve bi sorun çıkmışmiydi
İnşallah tez zamanda hamile kalıp sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız9 ocak 2021 de çekildim. Rahmim y şeklinde ve yarım perde çıktı. Bugün doktora gidicem operasyona gerek var mı diye sormak için. Onun dışında sperm ve yumurtlama sorunumuz yok. Sadece ben geç yumurtluyorum o kadar
İnşallah hepimizİnşallah tez zamanda hamile kalıp sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Bende 6 martta çekildim ve halen adet olmadım son adet tarihim 27 şubat ben de 3 gun önce kaset test yaptım negatif hsgnin etkisi olabilir çünkü hayatımda hiç bu kadar geciktiğni hatırlamıyorum19 martta hsg çekildim 25 martta yumurtlamayi gördüm 8 nisanda regl olmam gerekiyordu olmadı test yaptim negatif hsg den sonra gecikme yaşanabilir mi
Su an durum neBende 6 martta çekildim ve halen adet olmadım son adet tarihim 27 şubat ben de 3 gun önce kaset test yaptım negatif hsgnin etkisi olabilir çünkü hayatımda hiç bu kadar geciktiğni hatırlamıyorum
Bekliyorum pazartesiye kadar olmazsam kan vericem onda da bişey çıkmazsa görünmem lazım kiste çevirebiliyor bu durumlarda Allah korusunSu an durum ne
Allah korusun inşallah minik bir benim vardırBekliyorum pazartesiye kadar olmazsam kan vericem onda da bişey çıkmazsa görünmem lazım kiste çevirebiliyor bu durumlarda Allah korusun
İnşallah canım ya o kadar çok istiyorum ki Rabbim de biliyo görüyo keşke öyle olsa isteyen herkese verseAllah korusun inşallah minik bir benim vardır
Amin amin gercekten beklemek çok zor rabbim yardımcımız olsun isteyen herkese hayırlı bir evlat versin inşallahİnşallah canım ya o kadar çok istiyorum ki Rabbim de biliyo görüyo keşke öyle olsa isteyen herkese versekimse beklemese çok zor çünkü beklemek.. olmayınca mahvoluyo insan
![]()
Amin İnşaAllahAmin amin gercekten beklemek çok zor rabbim yardımcımız olsun isteyen herkese hayırlı bir evlat versin inşallah