Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrasi adet gecikmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

142536

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
266
119
33
28
19 martta hsg çekildim 25 martta yumurtlamayi gördüm 8 nisanda regl olmam gerekiyordu olmadı test yaptim negatif hsg den sonra gecikme yaşanabilir mi

19 martta hsg çekildim 25 martta yumurtlamayi gördüm 8 nisanda regl olmam gerekiyordu olmadı test yaptim negatif hsg den sonra gecikme yaşanabilir mi
Aynisi bende 11 martta hsg cekildim 25 martta yumurtlama gordum 8 nisanda olmam gerekiyordu bende olmadim hergun test yapiyorum negatif 🤷‍♀️

Test yapmaya korkuyorum negatif diye ama kendimi de umutlandiriyorum
Hsg sonrasi hamilelik ihtimali artiyor bence test yapin 😊 ben 7sinde basladim erken gebelik testi yaptim negatifti 8inde regl olacagim diye doktora gittim klomen yazdi ama dha olmadim bende bugunde yaptim.yine negatif gec dollenme olabilir diyorlar baklim Rabbim nasip etsin insallah🥰

Bende hsg sonrası gecikme olmamıştı

Hsg sonrasi hamilelik ihtimali artiyor bence test yapin 😊 ben 7sinde basladim erken gebelik testi yaptim negatifti 8inde regl olacagim diye doktora gittim klomen yazdi ama dha olmadim bende bugunde yaptim.yine negatif gec dollenme olabilir diyorlar baklim Rabbim nasip etsin insallah🥰
korkuyorum artık 😂rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah

Ne kadar oldu cektireli ve bi sorun çıkmışmiydi
9 ocak 2021 de çekildim. Rahmim y şeklinde ve yarım perde çıktı. Bugün doktora gidicem operasyona gerek var mı diye sormak için. Onun dışında sperm ve yumurtlama sorunumuz yok. Sadece ben geç yumurtluyorum o kadar

9 ocak 2021 de çekildim. Rahmim y şeklinde ve yarım perde çıktı. Bugün doktora gidicem operasyona gerek var mı diye sormak için. Onun dışında sperm ve yumurtlama sorunumuz yok. Sadece ben geç yumurtluyorum o kadar
İnşallah tez zamanda hamile kalıp sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız

Bende 6 martta çekildim ve halen adet olmadım son adet tarihim 27 şubat ben de 3 gun önce kaset test yaptım negatif hsgnin etkisi olabilir çünkü hayatımda hiç bu kadar geciktiğni hatırlamıyorum

Benm adet döngüm 34 36 arası genelde ve şuan 42.gün. Yumurtlamamı da takip ettim teste göre 2 kere yumurtladım son yumurtlama geçen hafta ama ben yumurtlama oldugunu düşünmüyordum çift çizgiyi görünce dedm adet öncesi de koyulaşma çok gören var filan Bi sonraki gün yaptım çok silik çıktı dedm demek ki 2 kere yumurtladım olmayı beklerken de olmadım

Allah korusun inşallah minik bir benim vardır
İnşallah canım ya o kadar çok istiyorum ki Rabbim de biliyo görüyo keşke öyle olsa isteyen herkese verse 🤲 kimse beklemese çok zor çünkü beklemek.. olmayınca mahvoluyo insan 😔

İnşallah canım ya o kadar çok istiyorum ki Rabbim de biliyo görüyo keşke öyle olsa isteyen herkese verse 🤲 kimse beklemese çok zor çünkü beklemek.. olmayınca mahvoluyo insan 😔
Amin amin gercekten beklemek çok zor rabbim yardımcımız olsun isteyen herkese hayırlı bir evlat versin inşallah

Back
X