hsg sonrası beyaz akinti kaşıntı

bebek8787

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
387
103
13
37
Hsg çektiren 2 haftayı geçiyo beyaz akinti kaşıntı peynir gibi nedir zararı mi oldu acaba

ben cektırdım bende de kasıntı oldu ama bende daha cok bel kasık agrısı oldu hala da devam edıyo bugun 17. gunum

İnşallah bebis tır test yapmadım hsg den sonra klomen ve çatlama iğnesi yaptırdım günü bekliyorum test yaptırmak icin

Kızlar selam bende hsg çektirmeyi düşünüyorum.. İlla adet bitiminde mi çektirmek lazım? Bi de bazı yerlerde çok acıdığı söyleniyor bu yüzden de anesteziyle çektirin diyorlar doğru mu bu? Tek başına gidip çektirsem zor mu olur yani illa biri lazım mı yanimda? Biraz korkuyorum da..

Kızlar selam bende hsg çektirmeyi düşünüyorum.. İlla adet bitiminde mi çektirmek lazım? Bi de bazı yerlerde çok acıdığı söyleniyor bu yüzden de anesteziyle çektirin diyorlar doğru mu bu? Tek başına gidip çektirsem zor mu olur yani illa biri lazım mı yanimda? Biraz korkuyorum da..
benım o kadar cok acımadı ama cıktıktan sonra bıraz kanamam oldu bırını gotur bence tek gıtme

yok giç kimseye gerek yok muayneden tek farkı ilç vermeleri

Enim baya gecikti test yaptım negatif doktoru aradım tarlusal iç adet oluna gel dedi bende öyle yaptım tekrar klomen ve çatlama iğnesi verdi
Can'ım ben aralık 21 de adet oldum. Tam 14 gün gecikti. Doktora gittim idrarda baktım dedim. Betahcg bakmadan bişey diyemeyiz dedi. Beta hcg negatif çıktı yine de ultrason yapmalıyım dedi. Yaptı. Rahim duvarında kalınlaşma var dedi gebelik olmadığına göre adet olacaksınız dedi. İlaçla mı olacağım dedim. Biraz daha bekleyelim dedi. Kendiniz olabiliyorken müdahelede bulunmayalım dedi. Ve doktordan 5 gün sonra oldum. Şimdi prednol yarım tablet alıyorum, ayrıca 5 günlük günde iki kez klomen verdi.

Merhaba Kızlar bende 1 aralıkta çekildim hsg bende kist oldupu için doğum kontrol hapı kullandım1 hafta oldu adetim gecikti ama 10 gündür afedersinizde kahverengi akıntı gelio hafif kanama oluo tam adet oldum derken yine kesilio ne anlama gelio bilmiorum hsg den mi doğum kontrol hapı mı blmiorumm fikri olan varmıı :((

Merhaba Kızlar bende 1 aralıkta çekildim hsg bende kist oldupu için doğum kontrol hapı kullandım1 hafta oldu adetim gecikti ama 10 gündür afedersinizde kahverengi akıntı gelio hafif kanama oluo tam adet oldum derken yine kesilio ne anlama gelio bilmiorum hsg den mi doğum kontrol hapı mı blmiorumm fikri olan varmıı :KK43:(
Doğum kontrol hapları bu tarz ara kanamalar yapıyor.

Back
X