HSG Sonrası Hamile Kalanlar

sentimento35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
316
234
103
37
Arkadaşlar merhaba. 2 yıl önce anestezi olmadan HSG çekildim. O ay hamile kaldım ama sadece kese oluştu bebek yoktu, alındı. Dün tekrar anestezi ile HSG çekildim. HSG Sonrası Hamile kalan var mı? Eger varsa kaçıncı gün ilişki yaşadınız?

Doktor bana hsg cekildigim gün bile ilişki yaşayabilirsin dedi. Hsg nin ertesi günü iliski oldu.

Merhaba arkadaşlar geçen ay anestezisiz hsg çekildim sonrasında antibiyotik kullandığım için ilişki yasağı verdi Dr. Bir hafta sonra 14-15-16. Günlerde ilişki oldu hep söylüyorlardı hsg sonrası hamile kaldıklarını bizimki de oldu allah isteyen herkese göstersin inşallah :) burda yazılanları okumuştum bana çok yararı oldu o yüzden tecrübemi sizinle paylaşmak istedim inşallah yardımcı olur.

Not: hsg kesinlikle korkulacak bişey değilmiş anestezi olmadan da çekilebilir birkaç dk sürüyor bu kadar yararlı olacağını bilseydim daha önce çektirirdim..

Merhaba arkadaşlar geçen ay anestezisiz hsg çekildim sonrasında antibiyotik kullandığım için ilişki yasağı verdi Dr. Bir hafta sonra 14-15-16. Günlerde ilişki oldu hep söylüyorlardı hsg sonrası hamile kaldıklarını bizimki de oldu allah isteyen herkese göstersin inşallah :) burda yazılanları okumuştum bana çok yararı oldu o yüzden tecrübemi sizinle paylaşmak istedim inşallah yardımcı olur.

Not: hsg kesinlikle korkulacak bişey değilmiş anestezi olmadan da çekilebilir birkaç dk sürüyor bu kadar yararlı olacağını bilseydim daha önce çektirirdim..
Peki rahim temiz miydi yoksa acildi ve hamile mi kaldiniz. Bende bu ay cekildim tupler acikmis zaten. Yinede sansi arttiriyor mu film

Ben hsg çektirdikten sonra 2. ayında hamile kaldım çok şükür.. Sonuçlarım temizdi bi sorun çıkmamıştı. hafif kanamalar oluyor hsg sonrası onlar bitince ilişki olabilir demişti. Hsgyle birlikte proklatin seviyem biraz yüksekti dostinex diye bi hapta kullandım işe yaradığını düşünüyorum tabi taktir Allahın..

Back
X