Ben Aralık ayının sonunda çektirdim Ocak ayınin sonuna doğru çatlatma iğnesi vuruldum o ay gebelik oldu hangisinin etkisi oldu yoksa ikisi birden mı etkili oldu bilmiyorum yine de söyleyeyim dedim
Ben Aralık ayının sonunda çektirdim Ocak ayınin sonuna doğru çatlatma iğnesi vuruldum o ay gebelik oldu hangisinin etkisi oldu yoksa ikisi birden mı etkili oldu bilmiyorum yine de söyleyeyim dedim
Yok bir sıkıntı çıkmadı benim bildiğim ama videoyu izlerken sıvı ilk başta geçmemis sonra birden geçmiş doktor mu sikamadi onu bilemiyorum da hiçbir sıkıntın yok dediler canım
Yok bir sıkıntı çıkmadı benim bildiğim ama videoyu izlerken sıvı ilk başta geçmemis sonra birden geçmiş doktor mu sikamadi onu bilemiyorum da hiçbir sıkıntın yok dediler canım
Kızlar selam benim de size bir sorum olacak ben 5 şubatta hsg çektirdim sol tüp kapalı çıktı doktor 2 ay kendiniz dedi bizde değerlendirk ayın 30 un da adet olurum hep martm 1 de bir damla kanama geldi adet oluyorum dedim kesildi iki gün sonra sildikçe gelen lekelenme oldu ama akşamına bitti idrar test yaptım negatif 15 gün oldu gelen giden yok acaba hamile olabilir miyim böyle birey yaşayan var mı?