• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG sonrası ilişki

Çarşamba test mest yok olmazsam direk kan vercem benim testlerle ilgili problemim var 😁 hiç pozitif göremiyorum hamileyken test yaptım pozitif değildi çok şüphelendiğim için adetim geçti 2 gün gittim kan verdim de öyle öğrendim yani çıkmıyor bende idrarda anlamıyorum niye
O zaman kan verip bizimle de paylaş güzel haberi 😉

Aynen öyle o zaman çarşamba görüşürüz 😌 hadi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kolaylıkla bakalım
Amin amin kolaylikla olsun, bu arada affedersin ben bütün mesajları okumadım kaçırmış olabilirim çocuğun var mı yoksa olumsuz bir deneyim mi yaşadın? 😔

Merhaba hamile misiniz yoksa yine üzücü haber mi aldınız...
Ben de 10 Ekimde çektirdim. 17si lh testi pozitif olunca değerlendirdik. Ama dediği gibi sok kasığımda daha önce yaşamadığım bi ağrı oldu. Ben de heveslendim yani. Sonra 2 gün kahverengi akıntım oldu ama bir hafta sonra falan. Ve kasıklarımda batma ağrı oldu. Adetim olmam gerekirdi ama olmadım. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.Adetlerim dehşet ağrılı geçer bi de. Şuan ne bi belirti ne başka bişey.... Gaz sancım vardı bi o da geçti. Değişik bi şey oldu yani. 31 Ekim 1 Kasım gibi normal test yapıcam Chatgbt öyle dedi😂

Merhaba hamile misiniz yoksa yine üzücü haber mi aldınız...
Ben de 10 Ekimde çektirdim. 17si lh testi pozitif olunca değerlendirdik. Ama dediği gibi sok kasığımda daha önce yaşamadığım bi ağrı oldu. Ben de heveslendim yani. Sonra 2 gün kahverengi akıntım oldu ama bir hafta sonra falan. Ve kasıklarımda batma ağrı oldu. Adetim olmam gerekirdi ama olmadım. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.Adetlerim dehşet ağrılı geçer bi de. Şuan ne bi belirti ne başka bişey.... Gaz sancım vardı bi o da geçti. Değişik bi şey oldu yani. 31 Ekim 1 Kasım gibi normal test yapıcam Chatgbt öyle dedi😂
Açıkçası benim hala gebeliğim yok o ay adet oldum 3 gün gecikmeli suan tekrar bekliyorum işte ama kafamı takmamaya ve çocuk için ilişkiye girmemeye özen gösteriyorum biraz rahata taktım yani sitres çok etkiliyor bence

Back
X