HSG sonrası kanama

Hsnye14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
304
107
103
33
HSG çektirdikten snra kanamam oldu adrt görür gibi enfeksiyon kapmışm antibiyotik ve fitil verdi doktorum bir hafta kullandım ve ikisidr bitti ama kanamam açık kan renginde ve az miktarda devam edıyor adet görüyor olabilirmiyim acaba en son adetim 2 şubatta başladı 8 şubatta bitti 12 şubatta da hsg çektrdm benm adetm hep gecikmeli olur o yüzden bilemıorm şimdi adetmiyim acaba hsg den snra düzene mi girdi naptı .s bilgisi olan cevap yazabilir mi teşekkür ederim şimdiden :)

Hsg sonrası kanama oluyor , biraz uzun sürmüş seninki sonraki adetine yetişmiş olabilir. Adet takvimi kullanıyosundur mutlaka kaydet not al kanama günlerini vs..

Hsg sonrası kanama oluyor , biraz uzun sürmüş seninki sonraki adetine yetişmiş olabilir. Adet takvimi kullanıyosundur mutlaka kaydet not al kanama günlerini vs..
HER zaman gecikirdi adetim bu ay tam zamanında geldi ozamn filmden dolayı herlde teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…