- 17 Ekim 2021
- 187
- 214
- 53
- 28
- Konu Sahibi papatyamm198
Hsg sonrası gecikme yaşayan var mı? Ne kadar geciktiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hsg geciktirmez adeti hsg sonrası antibiyotik kullandıysan belki o etkilemiş olabilir gebelik testi yap belki bebektirHsg sonrası gecikme yaşayan var mı? Ne kadar geciktiniz?
Antibiyotik verdiler 10 gün kullanmam lazımdı ben 2-3 gün kullandım. İdrar testi yaptım negatif ama bugün gecikmenin 6. GünüHsg geciktirmez adeti hsg sonrası antibiyotik kullandıysan belki o etkilemiş olabilir gebelik testi yap belki bebektir
Kullandığımız ilaçlar yumurtlamayı geçe atabiliyor muhakkak geç yumurtlama olmuştur adet ondan geçmiştirAntibiyotik verdiler 10 gün kullanmam lazımdı ben 2-3 gün kullandım. İdrar testi yaptım negatif ama bugün gecikmenin 6. Günü
Ben normal de 28 günde bir oluyorumdum son 6-7 aydır düzensizlik vardı zaten ama 10 gün erken oluyordum hep şimdi 28+6 dayımKullandığımız ilaçlar yumurtlamayı geçe atabiliyor muhakkak geç yumurtlama olmuştur adet ondan geçmiştir
şaşırtıcı bende 9 ekimde çektirdim ama henüz adetim gelmedi ama ondan kaynaklı gecikme olacağını sanmıyorum bana antibiyotik de vermedilerBen normal de 28 günde bir oluyorumdum son 6-7 aydır düzensizlik vardı zaten ama 10 gün erken oluyordum hep şimdi 28+6 dayım![]()
Normal adetin ne zamandı seninşaşırtıcı bende 9 ekimde çektirdim ama henüz adetim gelmedi ama ondan kaynaklı gecikme olacağını sanmıyorum bana antibiyotik de vermediler
28 ekim canımNormal adetin ne zamandı senin
Daha varmış benim 14 ekim de olmam lazımdı28 ekim canım
evet benimki daha gelmedi o yüzden gecikme yapar mı tam olarak bilemiyorum açıkçası umarım yapmaz ben yumurtlamada takip etmedim açıkçası tam ne olur bilemiyorum ama gecikme olursa aklımda bulunsun...Daha varmış benim 14 ekim de olmam lazımdı
Ben kan testi yapınca haber veririm burdan takip edebilirsinevet benimki daha gelmedi o yüzden gecikme yapar mı tam olarak bilemiyorum açıkçası umarım yapmaz ben yumurtlamada takip etmedim açıkçası tam ne olur bilemiyorum ama gecikme olursa aklımda bulunsun...
evet takipteyim canım hayırlısı olsun :)Ben kan testi yapınca haber veririm burdan takip edebilirsin