• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hsg sonrası uzun kanama

yasby

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
414
79
298
Eskisehir
kızlar geçen hafta hsg filmi çekindim ve sağ tüpüm tıkalı çıktı ilk 2 gün çok ağrım oldu ev içinde yürürken bile iki büklümdüm hala kanamam bitmedi dün tam bir hafta bitti hala lekelenme şeklinde kanamam var .
bu kadar uzun sürmesi normalmi

3-4 gün sürebiliyo ama bence 1 hafta biraz uzun geldi bir doktorunuz sorsanız mı

doktor işlemden sonra 3-4 gün ağrı 10 güne kadar kanama olabilir demişti ama 10 gün bana fazla geldi , bu kadar uzun süren varmı diye çok merak ediyorum dün lekelenme şeklindeydi süpürge tutayım eve dedim hemen aktif kırmızı kanamam geldi dün 8 .gündeydim

kızlar hgs sonrası adet kanaması öne çekilen oldumu, 29 eylül adetimdi bir sonraki adet 24 ekim olması gerekiyor adetim biter bitmez iki gün sonra hsg oldum hep kanamam oldu kimi gün lekelenme kimi zaman yoğun geldi ama iki gündür adet gibi geliyor doktora dün yazdığımda takip edelim dedi neler oluyor, adet ile istanbula gidip tüp bebeğe başlıcaktım

Back
X