hsg sonrasi

Kizlar azonce rahim filmi cakildim hamilelige etkisi varmi oay hamile kalan varmi

Ben de bugun cektirdim doktorum bu ay hamile kalabilirsin dedi..tabi eşinde bir sorun yoksa..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben daha sonucumu alamadim yarin alip gostericem doktora bana ne diyecek bakalim allah hakkimizda hayirlisini eylesin canim

ocak ayında hsg çekindim ..
aşılama da oldum tutmadı ..
nasip kısmet bu işler ..

Oyle tabi allahim bizede nasip eder ins yeri zamanini bekliyoruz iste herseyde bi umit bakalim

1 Nisan'da HSG çektirdim 18 Nisan'da hasta olmam gerkirken bir hafta geciktim. Test yaptırdığımda pozitif çıktı. Hiç beklemediğimiz bir aydı artık HSG'den mi yoksa o ay beklemediğimiz, geç kaldığımızı düşündüğümüz için rahat davrandığımızdan mı bilmiyorum. Tek bildiğim Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım ve şu an 16 haftalık halileyim. Darısı başınıza.

1 Nisan'da HSG çektirdim 18 Nisan'da hasta olmam gerkirken bir hafta geciktim. Test yaptırdığımda pozitif çıktı. Hiç beklemediğimiz bir aydı artık HSG'den mi yoksa o ay beklemediğimiz, geç kaldığımızı düşündüğümüz için rahat davrandığımızdan mı bilmiyorum. Tek bildiğim Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım ve şu an 16 haftalık halileyim. Darısı başınıza.

Ben.de.7 Temmuz da cektirmistim buraya da yazmıştım. .Bat 28 temmuz daha 4 günüm var.ama garip ağrılar oluyor 1 haftadır, son birkaç gündür de yoğunlaştı. .Bu ay sağ tarafimdan yumurtladim, sağ tarafım da batma oluyor regl oluyor gibi karnım ağrıyor bir de otururken vajinada agriyla sancı gibi bişi giriyor..Dün de.birden bire krema gibi normalden yogun akıntı geldi..Acaba hsg sonrasi yumurtlama tarihim değişmiş olabilir mi? Hamilelik olasılığını sonucu kötü olur diye pek düşünmek istemiyorum:)

meraba öncelıkle hayırlı olsun insallah saglıklı bı sekılde hamılelığın devam edıyodur bende buay hsg cekıldım dun adet olmam gerekıyodu ama olmadım 3gundurde kahverengi akıntım oluyo az önce test yaptım ama negatif ama adette olmadım sendede boyle akıntı varmıydı yerlesme kanaması dıye bısey oldugunu bılıyorum acaba olabılırmı

meraba öncelıkle hayırlı olsun insallah saglıklı bı sekılde hamılelığın devam edıyodur bende buay hsg cekıldım dun adet olmam gerekıyodu ama olmadım 3gundurde kahverengi akıntım oluyo az önce test yaptım ama negatif ama adette olmadım sendede boyle akıntı varmıydı yerlesme kanaması dıye bısey oldugunu bılıyorum acaba olabılırmı
Tesekkur ederim hamileliğin devam ediyor son gunlerdeyim artik. İnşallah Rabbim dizede nasip eder. Bende hamilelik esnasinda akinti oldu. Hatta ayni adet belirtileri vardı. İnşallah hamilesindir. Ama olmasanda canini sıkma bi kaç ay şansın çok yuksek güzel haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:
Tesekkur ederim hamileliğin devam ediyor son gunlerdeyim artik. İnşallah Rabbim dizede nasip eder. Bende hamilelik esnasinda akinti oldu. Hatta ayni adet belirtileri vardı. İnşallah hamilesindir. Ama olmasanda canini sıkma bi kaç ay şansın çok yuksek güzel haberlerini bekliyorum
İnsallah canim ya 1senedir istiyoruz ugrasiyoruz pko war bende normalde ilacsiz adet olamyorum tam adet zamaninda boyle akinti olmasi farkli geldi normalde ayni gun kirmiza donerdi 3gundur akinti devam ediyo ins. Umutlarim bosa cikmaz cevabin icinde tesekur ederim saglicakla bebegni kucagna alirsin insallah

[QUOT="5589, post: 38195654, member: 604597"]Merhaba ben konu sahibi 7temmuzda rahim filmi cekilmistim ve oay hamile kaldim allaha sukurler olsun ve simdi 23 haftaligiz allah isteyen herkese nasip etsin[/QUOTE]

Meraba öncelikle hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bende bu ay hsg cekildim siz nekadar zaman sonra hamile kaldiniz ben 1senedir istiyorum olmuyo hsg oldugnuz ay baska tedavi gordunuzmu

[QUOT="5589, post: 38195654, member: 604597"]Merhaba ben konu sahibi 7temmuzda rahim filmi cekilmistim ve oay hamile kaldim allaha sukurler olsun ve simdi 23 haftaligiz allah isteyen herkese nasip etsin

Meraba öncelikle hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bende bu ay hsg cekildim siz nekadar zaman sonra hamile kaldiniz ben 1senedir istiyorum olmuyo hsg oldugnuz ay baska tedavi gordunuzmu[/QUOTE]
Eşiniz tedavi gordumu onun değerlerinde önemli. Ben 1,5 yıl bekledim ama kesimde bazı tedaviler gördü anlayacağınız 2 koldan uğraştıkları.

[QUOE="fatmanur1, post: 38196802, member: 518857"]Meraba öncelikle hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bende bu ay hsg cekildim siz nekadar zaman sonra hamile kaldiniz ben 1senedir istiyorum olmuyo hsg oldugnuz ay baska tedavi gordunuzmu[/QUOTE]
Eşiniz tedavi gordumu onun değerlerinde önemli. Ben 1,5 yıl bekledim ama kesimde bazı tedaviler gördü anlayacağınız 2 koldan uğraştıkları.[/QUOTE]
Esim tedavi olmadi spermiyogram yaptirdik ama tedavi gerek gormedi bende pko war ondan biraz zorluyo bizi

Back
X