Hsg sonucu anlayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ay42
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hadi inşallah Allah razı olsun , kaç gündür kafamda kuruyordum. Belki de ilaç sayesinde açıldı 🙏🏻 ☺️ Hiç bir sorun görünmemişti eşimde de ben de de yaşım 35 hiç çocuğum olmadı 1,5 yıldır çocuk düşünüyoruz son çare tüp bebek , tüp bebekten önce rahim filmi demişti doktor , benim çok canım yanmıştı hsg de 3 gün kendime gelemedim dengem alt üst oldu demek ki tıkanıklık varmış ondan çok zor geçmiş benim ki
Senden de canım bak zaten tıkanıklık olduğunu söylemiş Dr raporda da onu yazmışlar 🤗

Canımmmm hiçbir sorun yok azıcık tıkanık varmış o da açılmıştır 😍😍 inşallah bu ay hamile kalırsınn❤️
Ağzından bal damlıyor hadi inşallah ama bu ay biraz imkansız ama diğer aya hamile kalırım inşallah çünkü ben ovulasyon dönemimde hag çektirdim önce beta hcg ye baktılar sonra çektiler. 3 gün kanamam ağrım oldu zaten bir de antibiyotik verdi dr onu kullanıyorum yumurtlama dönemim bitti yani ama diğer aya inşallah hamile kalacağım (amin) ☺️ Rabbim isteyen herkese versin

Kızlar benim sonucumuda yorumlayabilir misiniz ben anlamıyorum hiç dün çekildim daha

Eklentiler

• Screenshot_20210422-130549.webp
    Screenshot_20210422-130549.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 247
Sorun yok gibi duruyor
İki yandaki tüpten de sıvı geçmiş
Yine de en iyi teşhisi doktorun koyacaktır. Geçmiş olsun

Back
X