canım benim rahmimde t şeklinde gibi ve rahim içim darmış senin rahminde de sorun var gibi bir kaç doktora git histeroskopi ameliyatıyla düzeltiyorlar ben ağustosta yaptırdım doktorum genişlettim demişti çok geçmiş olsun ama fazla sorun değil gibi kanalların filan açık gözüküyor doktorun söylemiştir zaten.....benim darlığım gebeliğe engel değilmiş bizimki sebepsizmişsordum da bır doktor yeterı kadar alan var dedi bırı kararsız kaldı diğeri ameliyat dedi. başka bır doktora daha danışacağım ama hsg çektiren arkadaşlar kendı filmleriyle karşılaştırılarsa normal olanlar benımkıyle aralarında cok mu fark var öğrenmiş bilgilenmiş de olurum
evet canım kanalların açık olduğunu söyledi sorun yok dedi yolladı ama hsg den once bana ultrasonla septum teşhisi koydu bır prof. amelıyata alıcaktı hsg sonucu olmadan sonra diğer doktorda sorun yok deyıp yollayınca başka doktorla daha görüştüm sonra mesaj attım mail attım bır ıkı doktora onlardanda cevap bırı olmalısın diğeri gerek yok hsg sonucuna göre demiş. bende o yüzden buraya ekledim ki hsg sonucu benim ki gibi çıkar arkadaşlardan gebeliği normal devam eden olmuş mu merak ettim.canım benim rahmimde t şeklinde gibi ve rahim içim darmış senin rahminde de sorun var gibi bir kaç doktora git histeroskopi ameliyatıyla düzeltiyorlar ben ağustosta yaptırdım doktorum genişlettim demişti çok geçmiş olsun ama fazla sorun değil gibi kanalların filan açık gözüküyor doktorun söylemiştir zaten.....benim darlığım gebeliğe engel değilmiş bizimki sebepsizmiş
rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin canım.....
evet canım kanalların açık olduğunu söyledi sorun yok dedi yolladı ama hsg den once bana ultrasonla septum teşhisi koydu bır prof. amelıyata alıcaktı başka bir prof. hsg olmadan teşhis doğrulanmaz once hsg çektir dedi. çekindiğim yerdeki doktor sorun yok deyıp yollayınca başka doktorla daha görüştüm sonra mesaj attım mail attım bır ıkı doktora onlardanda cevap bırı olmalısın diğeri gerek yok hsg sonucuna göre demiş. bende o yüzden buraya ekledim ki hsg sonucu benim ki gibi çıkar arkadaşlardan gebeliği normal devam eden olmuş mu merak ettim.
çok teşekkür ederim amin hepimize nasip olsun hayırlı evlat
arkadaşlar rahim filmi sonucum bu şekılde çıktı ust kubbesi aşağı doğru bombelı bır doktor amelıyat dedi diğer doktor gerek yok dedi. ne yapacağımı bilemedim başka bir doktora daha gideceğim ama yanlış karar vermekte istemiyorum kendi sonucunuza göre benimkini mukayyese eder misiniz?
kızlar fotoyu sayfaya yüklemeyi beceremediim için profil resmi yaptım ona bakarak yorumlayabilirsiniz
görebiliyorum canım senin kanalın bırını göremedim ben ama bır doktora danış. aslında cok benziyor rahım şeklımız senınkı aşağı doğru rahım uçları benım kı yukarıEki Görüntüle 1267051 Bak cnm bu benimki görebiliyormusun?
Seninki normali benimki anormal sağdaki de ultrason resmen benimkini ortadan asaya kadar geliyor benim sol tüp kapalı cnm nasipse 2 side cuma günü ameliyatla hallolur inşallahgörebiliyorum canım senin kanalın bırını göremedim ben ama bır doktora danış. aslında cok benziyor rahım şeklımız senınkı aşağı doğru rahım uçları benım kı yukarı
Benim ki arkuat uterusmuş. canım tüp amelıyatı kapalı olabılıyor mu alttan bak ıkısı bır hallolacak hiç üzülme ALLAH yardımcın olsunSeninki normali benimki anormal sağdaki de ultrason resmen benimkini ortadan asaya kadar geliyor benim sol tüp kapalı cnm nasipse 2 side cuma günü ameliyatla hallolur inşallah
Türkiye'de laporoskopi diyorlar onu tüpler için histereoskopı de rahmimi düzeltmek için 2 si bir olacak inşallah ama nekadar sonra hamile kalınır varmı kalan kafamda bir sürü soru varBenim ki arkuat uterusmuş. canım tüp amelıyatı kapalı olabılıyor mu alttan bak ıkısı bır hallolacak hiç üzülme ALLAH yardımcın olsun
vardır tabi ki ben okudum kk da benım durumu araştırıken ama hangi sayfaydı bılemıyorum zaten bu amelıyatlar senın daha kolay gebe kalman için güzel haberlerini okuruz burdan yakındaTürkiye'de laporoskopi diyorlar onu tüpler için histereoskopı de rahmimi düzeltmek için 2 si bir olacak inşallah ama nekadar sonra hamile kalınır varmı kalan kafamda bir sürü soru var
İnşallah cnm sen nekadarlık evlisin kaç yaşında sınvardır tabi ki ben okudum kk da benım durumu araştırıken ama hangi sayfaydı bılemıyorum zaten bu amelıyatlar senın daha kolay gebe kalman için güzel haberlerini okuruz burdan yakında
şu yukardaki linki aç oku çok yayrlı bilgiler var ve senın rahım şeklinide anlatıyor.İnşallah cnm sen nekadarlık evlisin kaç yaşında sın
Sağol cnm benimki septus şekline benziyor sankişu yukardaki linki aç oku çok yayrlı bilgiler var ve senın rahım şeklinide anlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?