Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ tüpünüz kapalı sol açık gebelik şansınız var moralinizi bozmayın çoğu kişi gebe kalıyorKizlar hsg sonucum yorumlarmisiniz ? Benim gibi çıkan varmı sonucu ?
Hsg sırasında açılmış olabilirmi ? Açılmış olsa raporda yazardı degilmi ?Sağ tüpünüz kapalı sol açık gebelik şansınız var moralinizi bozmayın çoğu kişi gebe kalıyor
Yazardı açılma da çok nadir olurmış zatenHsg sırasında açılmış olabilirmi ? Açılmış olsa raporda yazardı degilmi ?
Çektirme sebebiniz neydi
1 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz , Eşimde varikosel ve sperm hızı düşüklüğü var bende de sorun varmı yok mu diye baktirmak istedik iyikide çekilmişim nekadar erken okadar iyi çünkü nasıl bir yol izleyeceğimize karar veririz en azındanÇektirme sebebiniz neydi
Kesinlikle önlem almak gerekiyor peki hormonlarınıza baktırdınız mı çünkü ben ilk o tahlillerden başlamıştım1 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz , Eşimde varikosel ve sperm hızı düşüklüğü var bende de sorun varmı yok mu diye baktirmak istedik iyikide çekilmişim nekadar erken okadar iyi çünkü nasıl bir yol izleyeceğimize karar veririz en azından
Evet hormonlarım da hiç bir sıkıntı çıkmadı Allah'a şükürKesinlikle önlem almak gerekiyor peki hormonlarınıza baktırdınız mı çünkü ben ilk o tahlillerden başlamıştım
İyi çok şükür allahım tez zamanda inşallah mutlu haberler alnayı nasip etsinEvet hormonlarım da hiç bir sıkıntı çıkmadı Allah'a şükür
Amin hepimize inşallahİyi çok şükür allahım tez zamanda inşallah mutlu haberler alnayı nasip etsin
Yok bizde öyle bir problem yok zaten sadece ileri hız falan düşükAmin hepimize inşallaheşiniz varikosel ameliyatı oldumu acaba ?