Hsg

Asela1503

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2022
5
0
1
27
Merhaba kizlar ilk cocugumdan sonra hiç korunmadim ama yinede çocuğum olmadı akintilarim ve kasintim var doktor hsg çekelim dedi doğumdan sonra hsg çektiren varmı yardımcı olur musunuz

Merhaba, ben geçen ay İstanbul Şişli Echomar'da Cevat Hoca'ya çektirdim (anestesisiz). Sonsuza dek duacısı olacağım. Mükemmel bir doktor, son derece güven verici. Personeller de çok ilgili. Son teknoloji bir cihaz (C kollu cihaz) kullandığı için asla dayanılmaz bir ağrı olmadı. Sadece ilaç verilirken regl sancısı gibi bir ağrı oldu ama bu ağrı 1dk falan sürdü. Devamında hiçbir şey hissetmedim. İşlem bittikten sonra da regl sancım hafif şekilde 5 dakika devam etti. Bu kadar az acıyla çektirme şansım var madem, anestezi almayayım dedim. (1200 ödedim) İyi ki de öyle yapmışım. Tavsiye ederim. Geçmiş olsun. :)

ben de dün Bahçelievler'de özel bir görüntüleme merkezinde çektirdim HSG yi. aynen C kollu cihaz ile. Anestezi bahsi bile geçmedi. bacaklarım titredi korkudan lakin dayanamayacağım bisey değilmiş. ilacı vermeye başladıktan sonra regl ağrısı gibi ağrılar oldu ve kanama eşlik etti. dediğim gibi dayanılmayacak bişey değil zaten reglim de ağrılı oluyor. doktor ağrın olursa ilaç al dedi ama ben gerek duymadım. sanırım sonuca göre benim sol tüpüm tıkalı.

Eklentiler

• hsg.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 26
Ben de Aralik ayinda Cevat Hoca'ya cektirmistim. Sizinle cok benzer tecrubelerim oldu.
Anestezi de bagisikligi dusuren bir durum diye biliyorum, o yuzden tercih etmedim hele hele Covid ve Grip salgini bu kadar yayginken. Goz acip kapatincaya kadar gecip bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…