HSG

pnr0001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
28
Kızlar merhaba daha önceden özelde hsg çekilmiştim ve tek tüpümün tıkalı olduğu buna bağlı olarak sıvı birikmesi olduğu ameliyat olmam gerektiği söylenmişti. Daha sonrasında devlet hastanesine geçmeye karar verdim ve bu hafta tekrardan hsg istendi. Bu doktorda hiç bir sorun olmadığını ameliyat vb bir durum olmayacağını dile getirdi. Kafam çok fazla karıştı. Özeldeki doktor hemen alıp tüp bebek yapmak istedi ama devletteki doktorum da gerekmediğini 2 ay sonra yeniden regl iken gelmemi söyledi böyle bir durumda ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim

Ne hikmetse bütün özellerdeki doktorlar tüp bebeğe yönlendiriyor benim sana tavsiyem iyi bir eğitim araştırma hastanesine git tek bir doktora sınırlı kalma İnfertiliteye randevu alıp doktorların dediği bütün testleri yaptırsan senin için daha iyi en azından bir yol gösterebilir yani

Ne hikmetse bütün özellerdeki doktorlar tüp bebeğe yönlendiriyor benim sana tavsiyem iyi bir eğitim araştırma hastanesine git tek bir doktora sınırlı kalma İnfertiliteye randevu alıp doktorların dediği bütün testleri yaptırsan senin için daha iyi en azından bir yol gösterebilir yani
Şu an Etlik şehir hastanesine gidiyorum gelecek ay tekrar kontrolüm olacak umarım olumlu sonuçlar alırım devletteki doktor açık dedi ama yine de insanda acaba diye soru işaretleri de kalıyor. İnfertilite bölümü diye devlete daha çok güveniyorum ben de

Bazen hsg sirasinda verilen sivida tüpleri acıyor bence sonucu baska doktora.gosterin bi

Back
X