• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsgden sonra ki kanama

Arkadaslar ben bugun anestezili rahim filmi cekildim. Kanamam var. Normalde namaz kiliyorum. Doktor 2 3 gun kanaman olabilir dedi namaz kilabilirmiyim yani yoksa özürmü

Adet gününüz değilse özür olur diye biliyorum.
Hani parmağınız kesilince kanaması durmazsa vakit geçiyorsa özür sayılıp kılınıyor ya o şekilde.

Kılabilirsin sadece her vakit için normal abdest tazelemen gerekiyor özür olduğu için.
Buarada geçmiş olsun.

bu arada nasıldı hemen uyanabildin mi ne kadar sürdü acaba bende olacagım da merak ediyorum

konunuza cevap değil ama bulmuşken sorayım sizi :) bende cumartesi çektirdim kanamam falan olmadı ama henüz doktorun verdiği ilaçları içmedim. bir üstüne hamama gittim :işsiz: kasıklarımda ara ara kasılmalar oluyor korktum acaba enfeksiyon mu kaptım.. doktor da sağolsun dünyanın parasını almasına rağmen bilgilendirme yapmadı :KK43:

geçmiş olsun bu arada sonuçlarınız nasıldı

konunuza cevap değil ama bulmuşken sorayım sizi :) bende cumartesi çektirdim kanamam falan olmadı ama henüz doktorun verdiği ilaçları içmedim. bir üstüne hamama gittim :işsiz: kasıklarımda ara ara kasılmalar oluyor korktum acaba enfeksiyon mu kaptım.. doktor da sağolsun dünyanın parasını almasına rağmen bilgilendirme yapmadı :KK43:

geçmiş olsun bu arada sonuçlarınız nasıldı

Doktor antibiyotik vermis olmasi lazim onu muhakkak kullan canim enfeksiyon olusmamasi icin. Benim kanamam oldu ve oluyor. Birde parcalar geliyo onlar ne anlamadim. Sonucum daha cikmadi yarin alicam sonucumu ama doktorum ben çekerken bi skinti görmedim dedi. Ama genede sonucu beklicez.

Doktor antibiyotik vermis olmasi lazim onu muhakkak kullan canim enfeksiyon olusmamasi icin. Benim kanamam oldu ve oluyor. Birde parcalar geliyo onlar ne anlamadim. Sonucum daha cikmadi yarin alicam sonucumu ama doktorum ben çekerken bi skinti görmedim dedi. Ama genede sonucu beklicez.

vallaha erteledim bu akşam alacağım. çekerken görmüyorlarsa sıkıntı çıkmıyor. benim doktorum da sıkıntı görmedim demiş ve çok şükür tüpler açıkmış

vallaha erteledim bu akşam alacağım. çekerken görmüyorlarsa sıkıntı çıkmıyor. benim doktorum da sıkıntı görmedim demiş ve çok şükür tüpler açıkmış

Rahim filminden sonra hamile kalan cok insan var umarim insallah bizde onlardan oluruz canim. Cektigimiz skintilara deger. Sen ne kadara cekildin

Back
X