Gebeliğe Hazırlık Hsgden sonra sıra klomene geldi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Teraziiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
424
253
53
31
İyi geceler arkadaşlar Nisan ayında hsg çekilmiştim halrn gebelik elde edemedik bugün kontrole gittim 2 hap verdi biri klomen diğeri estrofem diye sağda 6 solda 5 toplam 11 yumurtam gözüküyor bu ay çok iyi dedi klomenle bakalım kaçtanesi büyüyüp çatlayacak. Rabbimden hayırlısı 3 ay da böyle denicekmişiz. Ben yoruldum rabbim ol de artık. Klomen kullanıp gebelik elde edenler lütfen bi umut olsun yazın sizler de

Bende bu ay ilk defa klomen ve çatlatma kullandım 6 aydir deniyorduk ama doktorum yastan dolayi biraz acele edelim dedi ve basladik benim 9 günüm acayip heycan var inşallah ikimizde olumlu sonuclar aliriz

Bende bu ay ilk defa klomen ve çatlatma kullandım 6 aydir deniyorduk ama doktorum yastan dolayi biraz acele edelim dedi ve basladik benim 9 günüm acayip heycan var inşallah ikimizde olumlu sonuclar aliriz
Amin inşallah rabbim isteyen herkese versin aratmasın

Kızlar son durum nedir?

Kızlar son durum nedir?
Ben bat a bir hafta kala rahatsizlanip acile gittim tedbir olsun diye beta baktilar 1.76 cikti ama doktor adetinizi bekleyin bazen gec yukseliyor diyip ona gore ilac verdi bat 18 temmuz regl olmazsam bakicam tekrar

Kızlar bence adetın 5 ıncı gunu yanı bu gelen cuma klomene baskıycam doktor sabah aksam berdı ılk kez kullanıcam adabıyet kılo falan yapıyomus ıyıce depresyona gırmıyım ben :/
Gecen ayda hsg yapıldı eylule kadar denıyces olmazsa tup artık ne zor ısmıs bu ya

Merhaba bende bu ay kullandım ilk defa kilo asabiyet vs hic etkisini gormedim hatta catlatma ignesi sonrasi çok ağrı olur diyorlar oda olmadi içinizi ferah tutun hsg de yapilmis ins bu ay güzel haber alcaksiniz ben inanıyorum

Merhaba bende bu ay kullandım ilk defa kilo asabiyet vs hic etkisini gormedim hatta catlatma ignesi sonrasi çok ağrı olur diyorlar oda olmadi içinizi ferah tutun hsg de yapilmis ins bu ay güzel haber alcaksiniz ben inanıyorum
Merhaba benim yumurtalar da büyümüş ama çatlamadı iğne vurdum bende doktor verdi bende de hiç ağrı olmadı klomen kilo değil ama şişkinlik yapıyof gerçekten bu ay ki ilaçlardan iğneden heralde karnım hamile karnı gibi oldu ben de nisan da hsg çekildim bu ay klomen ovitrelle bakalım nolcak akıbetimiz rabbim ol desin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…