Hsg'me bakar mısınız rahmim sağa yatık mı duruyor?

marmelad01

Sonra Allah seni hiç üzülmemişsin gibi razı eder
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
908
1.296
28
Bakar mısınız çeken doktor gayet iyi dedi ama bana sağa yatıkmış gibi geliyor. Gebeliğe engel midir acaba

Ben direk bu soruyu sordum , prof Dr çekti benim filmimi hayır engel değil dedi , operasyon geçireyim engelse dedim ama hayır engel değil dedi merak etme
Ohh iyi bari bende düşünüp duruyorum acaba engel mi diye

Daha once düşük kimyasal fln oldunuz mu yada sağlıklı gebelik gecirdiniz mi?
Evet ilk gebeliğimden önce birkaç kimyasal yaşadım. Ama o gebeliğimde erken doğum yaptım kaybettim. Ocakta 3 sene olacak doğum yapalı. Bu 3 yılın içinde iki kimyasal yaşadım

Canım normalde de rahim sağa sola yatabiliyor diye biliyorum. Bu ciddi bir problem değil. Ameliyat, kaza, bağırsak doluluğu bile sağa sola yatırabiliyor. Bağları esnek bir yapı. Ciddi yapışıklık, dönme durumları yoksa önemsiz diye biliyorum. Tüplerin açık görünüyor. Rahim simetrik. Gebeliğe engel durum olacağını sanmam ama detayını ancak kadın doğum söyleyebilir.

Evet nette araştırdığım kadarıyla öyleymiş sağa sola öne arkaya yatık olabiliyormuş. Parmak izi gibi herkesin farklı olabiliyormuş. Doktorda bir sorun yok dedi ama işte yinede bir sorayım dedim belki benzer bir durumda olan vardır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…