- 3 Şubat 2025
- 906
- 1.294
- 28
- Konu Sahibi marmelad01
Bakar mısınız çeken doktor gayet iyi dedi ama bana sağa yatıkmış gibi geliyor. Gebeliğe engel midir acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size rapor vermediler mi orada yazar, benim ki sola deviyeymiş mesela verdikleri raporda yazıyorduBilgisi olan yok muuu?
Yoo vermediler sadece röntgen filmini verdiler ve sorun yok dedilerSize rapor vermediler mi orada yazar, benim ki sola deviyeymiş mesela verdikleri raporda yazıyordu
Peki bu bir sorunmuymuş gebeliğe engel olarak. Size bir şey dediler miSize rapor vermediler mi orada yazar, benim ki sola deviyeymiş mesela verdikleri raporda yazıyordu
Ben direk bu soruyu sordum , prof Dr çekti benim filmimi hayır engel değil dedi , operasyon geçireyim engelse dedim ama hayır engel değil dedi merak etmePeki bu bir sorunmuymuş gebeliğe engel olarak. Size bir şey dediler mi
Ohh iyi bari bende düşünüp duruyorum acaba engel mi diyeBen direk bu soruyu sordum , prof Dr çekti benim filmimi hayır engel değil dedi , operasyon geçireyim engelse dedim ama hayır engel değil dedi merak etme
Yok canım sıkıntı yapmaOhh iyi bari bende düşünüp duruyorum acaba engel mi diye
Daha once düşük kimyasal fln oldunuz mu yada sağlıklı gebelik gecirdiniz mi?Bakar mısınız çeken doktor gayet iyi dedi ama bana sağa yatıkmış gibi geliyor. Gebeliğe engel midir acaba
Eki Görüntüle 3657451
Evet ilk gebeliğimden önce birkaç kimyasal yaşadım. Ama o gebeliğimde erken doğum yaptım kaybettim. Ocakta 3 sene olacak doğum yapalı. Bu 3 yılın içinde iki kimyasal yaşadımDaha once düşük kimyasal fln oldunuz mu yada sağlıklı gebelik gecirdiniz mi?
Pek anlamam ama biraz sağ tarafta gibi duruyor. Canım arkadaşım daha iyi anlıyordu o bir baksın bakalımBakar mısınız çeken doktor gayet iyi dedi ama bana sağa yatıkmış gibi geliyor. Gebeliğe engel midir acaba
Eki Görüntüle 3657451
Evet nette araştırdığım kadarıyla öyleymiş sağa sola öne arkaya yatık olabiliyormuş. Parmak izi gibi herkesin farklı olabiliyormuş. Doktorda bir sorun yok dedi ama işte yinede bir sorayım dedim belki benzer bir durumda olan vardır diyeCanım normalde de rahim sağa sola yatabiliyor diye biliyorum. Bu ciddi bir problem değil. Ameliyat, kaza, bağırsak doluluğu bile sağa sola yatırabiliyor. Bağları esnek bir yapı. Ciddi yapışıklık, dönme durumları yoksa önemsiz diye biliyorum. Tüplerin açık görünüyor. Rahim simetrik. Gebeliğe engel durum olacağını sanmam ama detayını ancak kadın doğum söyleyebilir.