Çocuk Hastalıkları HSP ( Henoch - Schönlein Purpurası ) hastalığı için fikirlerimizi paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nihancan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
4
1
88
İçel Mersin
merhaba 3 yaşındaki kızım Elif yaklaşık 3 ay önce bu hastalığa yakalandı. tedavisi olmayan bu hastalıkla ilgili deneyimlerimizi paylaşırsak belki daha çok yardımcı oluruz.... çok üzülüyorum... 2. kez atak geçiriyor ilkinde herhangi bir organda tutulum olmadı ancak yürümekte bile zorlanıyor.... eğer bu alanda uzman gördüğünüz bir doktor var ise lütfen paylaşın.... sağlıklı günler diliyorum

Az once cok sevdıgım bır arkadasımın 7yasındaki kızında da bu hastalıgın 15gundur ortaya cıktıgını tedavısı cın arastırmalara basladıgını ogrendım bana bıraz bılgı verebılır mısın? Cok uzuldum senın ıcın de.yazıyı yazdıgının ustunden zaman gecmış ama. :(

merhaba 3 yaşındaki kızhastalik yaklaşık 3 ay önce bu hastalığa yakalandı. tedavisi olmayan bu hastalıkla ilgili deneyimlerimizi paylaşırsak belki daha çok yardımcı oluruz.... çok üzülüyorum... 2. kez atak geçiriyor ilkinde herhangi bir organda tutulum olmadı ancak yürümekte bile zorlanıyor.... eğer bu alanda uzman gördüğünüz bir doktor var ise lütfen paylaşın.... sağlıklı günler diliyorum
Benim oglumada bu hastaligin teshisi konuldu sizin cocugunuz simdi nasil hastalik kackere nuks etti kalici bir organ hasari biraktimi.cok gecmis olsun.

Merhaba bu hastalığı yaşayan ve atlatan Kişiler varsa lütfen bilgi versin canım kızım gözümün bebeği bu hsp denilen hehlen şöhlen purpurası denilen hastalık teşisi konuldu suan herhangi bir tedavi uygulamıyor doktoru kendı kendıme gecicek diyor ama çocuk yurumekde zorluk cekıyor ve bacaklar mor ve ben gördükçe kahroluyorum ne yapmam lazım bi akıl verin

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun kızımda da ptesi akşamı bu rahatsızlık oldu birden bire ayakkları şiş ve kızarıklıklardan dolayı yürüyemez oldu, hiç duymadığımız bilmediğimiz bir rahatsızlık, biz 10 gün önce 1.sınıf aşılarını olduk bundan dolayı şüpheleniyoruz. umarım iyileşirler.nihancan hn sizin evladınız nasıl şimdi? nasıl geçti drlar nediyorlar?

Kızınız nasıl oldu bir daha tekrarladı mı lütfen cevap yazın şuan kızıma bu teşhis konuldu

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun kızımda da ptesi akşamı bu rahatsızlık oldu birden bire ayakkları şiş ve kızarıklıklardan dolayı yürüyemez oldu, hiç duymadığımız bilmediğimiz bir rahatsızlık, biz 10 gün önce 1.sınıf aşılarını olduk bundan dolayı şüpheleniyoruz. umarım iyileşirler.nihancan hn sizin evladınız nasıl şimdi? nasıl geçti drlar nediyorlar?
Sizin kızınız nasıl oldu tekrarladı mı bir daha lütfen bilgi verin biraz

Merhba benim kızım ikinci atağı geçiriyor şuan Haziran ayında teşhis konuldu malesef ilaçlarla pek bir tedavi uygulanmıyor balık yağı kullniyiruz ve dinlenerek geçiyor ayakları ödem oldu yuruyemiyor kesinlikle ayaklarının üzerine basmamasi lazm kartizonlu ilaç kullanarak ilkni atlattk kafasına kadar ödemi çıktığı için şuanda tekrardan nuksetti

Merhba benim kızım ikinci atağı geçiriyor şuan Haziran ayında teşhis konuldu malesef ilaçlarla pek bir tedavi uygulanmıyor balık yağı kullniyiruz ve dinlenerek geçiyor ayakları ödem oldu yuruyemiyor kesinlikle ayaklarının üzerine basmamasi lazm kartizonlu ilaç kullanarak ilkni atlattk kafasına kadar ödemi çıktığı için şuanda tekrardan nuksetti
Çok geçmiş olsun ilkinden daha hafif geçiyor ikincisi diyorlar öyle mi gerçekten bizde yeni taburcu olduk ama karın ağrısı geceleri devam ediyor tekrar olmasından korkuyoruz

Allah razı olsun bizde karın ağrısı değilde eklem agirisi ve iki bacakta şişkinlik var şuan yuruyemiyor bizde bu sabah çıktık hastaneden ikincisinde ani şekilde ilerliyor bizde wcye bile tuvalette gidiyoruz neyseki gaita da gizli kan çıkmadı ins bu sefer de dinenerek atlatacagz

İnşallah çocuklarımıza bir daha gelmez bu illet biz daha atlatamadık ama çıkardılar yinede hastaneden her akşam karın ağrısı kusma devam ediyor kortizon kullanıyor neden oluyor bu hastalık belli de değil

Allah razı olsun bizde karın ağrısı değilde eklem agirisi ve iki bacakta şişkinlik var şuan yuruyemiyor bizde bu sabah çıktık hastaneden ikincisinde ani şekilde ilerliyor bizde wcye bile tuvalette gidiyoruz neyseki gaita da gizli kan çıkmadı ins bu sefer de dinenerek atlatacagz
cocuğunuz nasıl oldu? çok geçmiş olsun . okuyunca çok üzüldüm :(

benim 3 yasindaki kizim 5 ay once falan gecirdi cok sukur bir organda tutulum olmadi benim kizimda da bacaklarda kizarikliklar eklem yerleeinde sislik ve ara ara karin agrisi oluyordu ve yuruyemiyordu bizim dr umuz dinlenecek ustune basmayacak ve dolven surubu kullanarak atlatacaksiniz dedi gercekten de surup icince yavrum kendine geliyordu 2 ay gibi bir surede de gecti illet bi hastalik allahim acil sifalar versin sizleri cok iyi anlayabiliuorum ama korkma kuzum inan geciyor

Back
X