Benim oglumada bu hastaligin teshisi konuldu sizin cocugunuz simdi nasil hastalik kackere nuks etti kalici bir organ hasari biraktimi.cok gecmis olsun.merhaba 3 yaşındaki kızhastalik yaklaşık 3 ay önce bu hastalığa yakalandı. tedavisi olmayan bu hastalıkla ilgili deneyimlerimizi paylaşırsak belki daha çok yardımcı oluruz.... çok üzülüyorum... 2. kez atak geçiriyor ilkinde herhangi bir organda tutulum olmadı ancak yürümekte bile zorlanıyor.... eğer bu alanda uzman gördüğünüz bir doktor var ise lütfen paylaşın.... sağlıklı günler diliyorum
Sizin kızınız nasıl oldu tekrarladı mı bir daha lütfen bilgi verin birazMerhaba, öncelikle çok geçmiş olsun kızımda da ptesi akşamı bu rahatsızlık oldu birden bire ayakkları şiş ve kızarıklıklardan dolayı yürüyemez oldu, hiç duymadığımız bilmediğimiz bir rahatsızlık, biz 10 gün önce 1.sınıf aşılarını olduk bundan dolayı şüpheleniyoruz. umarım iyileşirler.nihancan hn sizin evladınız nasıl şimdi? nasıl geçti drlar nediyorlar?
Çok geçmiş olsun ilkinden daha hafif geçiyor ikincisi diyorlar öyle mi gerçekten bizde yeni taburcu olduk ama karın ağrısı geceleri devam ediyor tekrar olmasından korkuyoruzMerhba benim kızım ikinci atağı geçiriyor şuan Haziran ayında teşhis konuldu malesef ilaçlarla pek bir tedavi uygulanmıyor balık yağı kullniyiruz ve dinlenerek geçiyor ayakları ödem oldu yuruyemiyor kesinlikle ayaklarının üzerine basmamasi lazm kartizonlu ilaç kullanarak ilkni atlattk kafasına kadar ödemi çıktığı için şuanda tekrardan nuksetti
Çok geçmiş olsun ilkinden daha hafif geçiyor ikincisi diyorlar öyle mi gerçekten bizde yeni taburcu olduk ama karın ağrısı geceleri devam ediyor tekrar olmasından kkorkuyoruz
cocuğunuz nasıl oldu? çok geçmiş olsun . okuyunca çok üzüldümAllah razı olsun bizde karın ağrısı değilde eklem agirisi ve iki bacakta şişkinlik var şuan yuruyemiyor bizde bu sabah çıktık hastaneden ikincisinde ani şekilde ilerliyor bizde wcye bile tuvalette gidiyoruz neyseki gaita da gizli kan çıkmadı ins bu sefer de dinenerek atlatacagz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?