- 30 Nisan 2023
- 59
- 17
- 8
- 41
- Konu Sahibi RabiyaAkbulut
-
Evet bende çok duydum bunu. Kilo alımı farklı yerlerde gelişebiliyormuş.Karındaki yağ hücreleri alındığı için o bölgeden kilo alma işi olmaz demişti doktor.tartıda aynıyım ama görüntüde genişlediğimi söylüyo görenler
Bide dövmenin acısını çekemem valla.krem sürüyorum aklıma geldikçe ama çok çok uzun yıllar kullanmak gerekiyomuşMerhaba, çok geçmiş olsun. Benim de ameliyattan önce en çok korktuğum şey dikişlerin açılmasıydı ve sonra dedim ki boşver dilek böylede yaşanmaz ol gitsin. Çok şükür bir komplikasyon olmadı. Şimdi ten rengi iz kapatıcı dövme tarzı şeyler var 1. Yılı doldurunca deneyebilirsiniz.
Onun içinde spor yapmak gerekiyo ama sırt ağrısı ve nefes darlığıyla zor.belkide bahane ediyorum.çalışmaya başladım biraz daha dengeli gidebilirim diye düşünüyorumEvet bende çok duydum bunu. Kilo alımı farklı yerlerde gelişebiliyormuş.
Tabi ki zaten dengeli beslenme sürekli yapmamız gereken bir şeyOnun içinde spor yapmak gerekiyo ama sırt ağrısı ve nefes darlığıyla zor.belkide bahane ediyorum.çalışmaya başladım biraz daha dengeli gidebilirim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?