• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hukuk 1. Sınıf Tavsiyelerinizi Beklerim

• Konu Sahibi Konu Sahibi viji
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

viji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
20
2
86
Ankara
Merhaba hukuk 1. sınıf ankara hukuk öğrencisiyim.

Derslerime nasıl çalışmam gerektiğini ayrıntılı şekilde anlatırsanız çok sevinirim. Sadece medeni hukuktan pratik kitabım var. Derslerde not tutamıyorum ama derse konsantrem bozulmasın diye arada bir şeyler yazıyorum. Ders notlarını satın alıyorum.

Notlar yeterli olur mu ? Kitaptan da çalışıyorum tabiki ama yazarak mı çalışmalıyım ? Anayasa, roma gibi derslerinde mi pratik kitaplarını almalıyım lütfen yardım edin arkadaşlar :)

Merhaba hukuk 1. sınıf ankara hukuk öğrencisiyim.

Derslerime nasıl çalışmam gerektiğini ayrıntılı şekilde anlatırsanız çok sevinirim. Sadece medeni hukuktan pratik kitabım var. Derslerde not tutamıyorum ama derse konsantrem bozulmasın diye arada bir şeyler yazıyorum. Ders notlarını satın alıyorum.

Notlar yeterli olur mu ? Kitaptan da çalışıyorum tabiki ama yazarak mı çalışmalıyım ? Anayasa, roma gibi derslerinde mi pratik kitaplarını almalıyım lütfen yardım edin arkadaşlar :)

derslerde not tutmaya çalışın,işlenecek konuyu önceden okuyarak gitmeye çalışın. yoksa sadece dinleyince uçup gidiyor. bol bol tekrar şart.
anayasa dersinde pratik kitabı var mı. bence önceden çıkmış soru notlarını alın. ders kitabı mutlaka edinin.
pratik kitabı kütüphanede vardır,oradan da yararlanabilirsiniz.

hangi üniversitedesiniz bilmiyorum ama istanbul hukukta roma dersini ancak pratik kitabıyla geçebilmiştim ben o zamanlar..

bir de geçmiş yıllarda tutulan notları alıp üzerine derste not almayı tavsiye edebilirim..böylece elinizdeki notları güncelleyebilirsiniz ve dersi de takibiniz kolaylaşır..

1. sınıfta medeni hukuk oldukça önemlidir. diğer tüm derslerin alt yapısını oluşturur zira. medeni hukuktan pratik kitabı alarak isabetli bir karar almışsınız. roma hukuku üniversiteden üniversiteye değişir diye düşünüyorum. hangi üniversite olduğunu söylerseniz daha fazla yardımcı olabilirim. bol okumak tekrar etmek gerekli, derslerden ziyade pratik derslerini kaçırmayın.

Back
X