hukuk bilenler yardim lütfen

siyahinci26

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2017
26
4
16
Bir guzellik kurumundan lazer paketi aldim 990 tlye ancak makinelerin ismi eksik solendi alex dedinki alexandriten kisaltmasi halbuki alex plusmis ve ipl. Iplmi die sordum kabul etmediler hayir dediler ve ipl oldugunu ögrenince 7 gun dolmadan caymak istedim dilekce verdim baya haksiz gerekce diyerek yuzde yirmi ve girdim tek seansi alacaklarini solediler bende kabul ettim elinizde 700 tl kalir dediler.sonra geri donmediler 20 gun beni oyaladilar tam 4 sefer doncez deyip donmediler bugun gittim 490 tl elinizde kalir dediler kampanyaliydi tam ucrete cevirip aldik bunu bir paketi acilmis mal olarak dusunun bir kere kullandinz iadesi kolay degilmis.birde buz lazer soprano ice var reklaminda afisinde kendisi yok ortada oda ayri bir vaka reklam hilesi normal bu durum reklamci basmis diye bana cevap verdiler tuketici heyetine gitseniz mali kullandiginiz icin haksizsiniz tekrar dilekce yazin degerlendirirsiz durumu oldu yazicam ancak ucret degismezse hak talebim ne olur önce baska fiyat sonra baska fiyat vermeleri onlara sorun cikarabilirmi

Back