• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hukuk Fakültesi kazananlara uyarılar tavsiyeler

Avukat seçimim aşağıdaki gibi oldu

• arkadaşımın davasına bakmıştı öyle tanıdım

OY: 0 0,0%
  • İşinin ehliydi hep duyuyordum

OY: 1 100,0%
  • Vallahi çok tesadüf oldu büroyu gördüm girdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

sunshine91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
2.412
3.769
248
Maslak / İstanbul
arkadaşlar ben hukuk fakültesinde 3.sınıfa giden bir öğrenciyim şurda okulun bitmesine 2 yıl kaldı amma velakin ben hala geleceğime yön verebilmiş değilim.Devlet kadrolarında avukatlıktan hakim savlığa akademik personellikten yüksek lisans uzanan seçenekler bu seçenekler kadar da sınav var:hakim savcılık sınavları ,yds ,ıetsl, kpss-hukuk ,ales . Bayan olduğum için yaşımda ilerlemeden artık mesleğe geçeyim veya hedefimi belirleyeyim de ona odaklı çalışayım, napsam ne etsem diye düşünmeyeyim istiyorum.Sizlerden ricam kendi eğitim sürecinizi artı eksi yönleriyle yazar beni ve benim durumumda olan başka arkadaşları aydınlatır mısınız?

mumkunse boş bir gününüzü adliyede geçirin her hafta bir mahkemedeki durusmalari izleyebilirsiniz
ankaradaysaniz baronun onstaj eğitim programına başvurun çok faydalı oluyor avukatlik acisindan
akademisyenlik açısından da
çeşitli huuk dallarında kongreler oluyor hocalarinuzla bu konuda iletisime geçip onlarla çalışma ortamı yaratabilir siniz
mutlaka ales ve yds ye girin
en önemlisi siz bir meslekten ne bekliyorsunuz bunu anladiginizda mutlu olacağınız işi sececeksiniz

mumkunse boş bir gününüzü adliyede geçirin her hafta bir mahkemedeki durusmalari izleyebilirsiniz
ankaradaysaniz baronun onstaj eğitim programına başvurun çok faydalı oluyor avukatlik acisindan
akademisyenlik açısından da
çeşitli huuk dallarında kongreler oluyor hocalarinuzla bu konuda iletisime geçip onlarla çalışma ortamı yaratabilir siniz
mutlaka ales ve yds ye girin
en önemlisi siz bir meslekten ne bekliyorsunuz bunu anladiginizda mutlu olacağınız işi sececeksiniz
baronun websitesini elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ancak istanbuldayım istanbula gelen eğitimler olmadığı sürece malesef gidemiyorum.Alese 3.sınıftan itibaren hazırlanmaya başladım.zaten temelimde olduğu için çok zorlanacağımı düşünmüyorum.ancak yds biraz garip bir sınav ıetsl eğitimini hazırlıkta aldım bu yüzden yds ye alışamıyorum zor geliyor

Back
X