- Konu Sahibi onlyforjustice
herkese merabalar nerden başlıcamı bilmiyorum aslında lütfen bana yarımcı olun.2008 yılında hukuk fak.den mezun oldum,özellikle aynı bölümü bitirenler beni daha iyi anlar sanırım girdiğim sınavlarda ya sınırda kaldım ya mülakatta kaybettim.ve nasıl oldu anlamadım evden çıkamaz hale geldim.kendimi yetersiz gördüm ve şuan staja başlama cesaret bulamıyorum kendimde hiçbişi bilmiyormuşum gibi geliyor.insanlarla karşılaşmak dahi istemiyorum.staj sırasında bilmemekten korkuyorum.
birde şuan teyzemin yanında yaşıyorum ve bulunduğum şehirde hiç avukat tanıdığım da yok.napmalıyım??mezun arkadaşlarım sizlerde aynı duyguları yasadınız mı hiç??aslında içimdeki duyguları tarif etmekte zorlanıyorum.kendime güvenim kalmadı.her sabah uyanmak güne baslamak benim için yük gelmeye başladı.
arkadaşlarım yol gösterin bana kendime olan güvenimi kaybettim.
birde şuan teyzemin yanında yaşıyorum ve bulunduğum şehirde hiç avukat tanıdığım da yok.napmalıyım??mezun arkadaşlarım sizlerde aynı duyguları yasadınız mı hiç??aslında içimdeki duyguları tarif etmekte zorlanıyorum.kendime güvenim kalmadı.her sabah uyanmak güne baslamak benim için yük gelmeye başladı.
arkadaşlarım yol gösterin bana kendime olan güvenimi kaybettim.