Hukuk öğrencisiyim acilen bir konuda hukuki dökümana ihtiyacım var..

avukat1988

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
1.331
53
358
36
Merhaba Hukukçular ve Hukukseverler;
Pazartesi sabahına teslim etmem gereken bir ödevim var.Konu aile hukukunda mal ortaklığı rejimi.Herhangi bir makale,konferans veye ders notundan bir alıntı olabilir.Aradığım gibi birşeyi henüz bulamadım.Sadece ilgili kanun maddelerini yazmak yeterli olmuyor.Konuyu takip edeceğim bugün ve yarın gün boyunca.Yardım ederseniz çok ama çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler,iyi çalışmalar..

Bende hukuk fakültesi öğrencisiyim bir kitap vardı adı aklıma gelmedi ama küçük bir kitap...Gayet iyiydi..Sana tavsiyem eğer uyarsa planına yargıtay kararlarını yazman...Bunlar üzerinden konuyu anlatırsan güzel olabilir..Kolay gelsin..

gercekten güzel bir fikir hocanın da hosuna gidecegini umuyorum önerin icin cok tesekkür ederim birseyler yazdım dilim döndügünce söyledigin gibi birkac da yargıtay kararı eklersem cok hos olacak sana da kolay gelsin basarılar..

sende benim gibi bu yıl 1.sınıftın anlaşılan :dance: meslektaşımı bulmaktan memnun oldum :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…