Hukukçu arkadaşlar bakarmisiniz

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.388
12.852
448
Merhabalar kafama aşırı bir şekilde takilan merak ettigim bir konu var.
Aylar önce çete halinde gezen sırf para vermedim diye, sürekli de önümü kestikleri için öncesinde tartistigim yaşları 15 16 olan kızların saldirisina uğradım.saclarimdan cekistirdiler ve tutam tutam kopardılar.halen daha etkisindeyim.omru hayatımda böyle bişey gormedim.cok çirkef biseyler erkekler bile korkuyor bunlardan şehirde nam salmislar çingene dediğimiz tayfadan.neyse.tabiki darp raporu aldım.polise haber verildi.goruntuleri polislerle beraber izledik.sikayetci olduk
Bu hafta şikayetimin sonucu çıkmış.savcilik suça itilmiş çocuk kararı vermiş ona takilmadim ama aldığım darp raporunun geçersiz olduğunu (darp izleri eskiye aitmiş ) bana saldırdıkları anın kamera görüntüsü olmadığı (polisle beraber izledik) couklara hakaret küfür ettiğim fakat kamera ve ses kaydı olmadığı için davanın düştüğü gibi bir sonuç işte.neredeyse beni suçlu çıkarmışlar tamam dava düşsün.suca itilmis çocuk olayinada tamamım ama darp raporunu yalanlayip kamera görüntüsü olmadığını söylemek nasıl bişey onu anlamadım.
Bu hukuk nasıl işliyor bilenler aydinlatabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…